![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nu ma mir atunci ca esti pe o minte cu falsii-iudei si cu sinedriul ipocrit de acum 2000 de ani. Sti ce spun ei despre Iisus, ca ar fi sectar, ca nu a respectat iudaismul, ca a stricat Legea si ca este scris ca niciun prooroc nu s-a ridicat din Galilea neamurilor. Nu ma mir atunci ca sunt unii care zic si ei asemenea, ca Hristos-Cuvantul lui Dumnezeu e satana si ca Apocalipsa nu face parte din Biserica ci ca e inventia milenarista a neoprotestantilor. ”Daca pe voi nu va primesc (pe Sf.Ap. Petru sau pe Cele 7 Tr.Ap.) atunci pe Mine nu ma primesc! Daca Mie mi-au facut toate cele pe care mi le-au facut atunci si voua va vor face caci nu este slujitorul mai mare ca Stapanul. Lumea iubeste ce este al ei si voi nu mai sunteti din lume. Iesiti din lume ca sa nu aveti parte de nenorocirile care vin peste ea din pricina necredintei si faradelegilor ei.” (Domnul Hristos, ceva de genul asta, n-am memorie, citez dupa ureche)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|