Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2025, 01:38:43
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Nu e ca la catolici care isi actualizeaza dogma frecvent si spun ce e bine si ce nu societatii.
Si e mai intelept asa ,ca nu vrea sa indeparteze pe cei care oricum nici nu incearca sa ii atraga mai activ, si care marea majoritate sunt oricum instrainati de Biserica.
Nu sunt multe țări catolice practicante, nu are rost comparația.

Citat:
.Daca gresesc si stii vreo forma de edict oficiala a Bisericii, a Sinodului care nu recomanda explicit ca oamenii sa merga in cluburi , sa mi-o zici .
Nu pareri izolate ci ceva oficial.
Eu nu am văzut niciun preot să zică că ar fi bun clubul.

Citat:
.Un exemplu nefericit e cand patriarhul a incercat sa insinueze ca nefasta participarea la un concert de hallowen la Colectiv, si a atras scaderea ratei de incredere in Biserica cu zeci de procente, caci acolo era vorba de moarte nu de principii,si a aratat ca amestecul nepotrivit al Bisericii poate duce la gafe.
P.F. Daniel a avut dreptate în principiu, dacă erau la Biserică nu erau ei victimele, oricum acolo a fost și lipsa lor de realism când au văzut că e prea plin, unii care au scăpat de colectiv spuneau că au plecat cu câteva minute înainte din cauza aglomerației.

Eu nu cred că e ca la partide, cu procente de încredere, pe la orașe sunt pline parohiile vară-iarnă, nu i-aș plânge pe preoți sau episcopi, că vor muri de foame că 20 de ani minim mai ține treaba oricâte scandaluri sexuale sau de altă natură ar izbucni.

Thread Tools
Moduri de afișare