![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Floarealbastra, floarealbastra ... totusi, este trist in lume!
Foarte frumos ai grait. De ce oare uneori simtim ce nu am mai simtit vreodat'? Simtitori fiind, eu cred ca exista o mare diferenta intre niste lucruri pe lumea asta: dragoste si Iubire si rezonanta la o vibratie inalta asemanatoare cu cea a altor fiinte si Iubire. Iubire e cand rezonanta nu e asemanatoare ci identica. Si intrebarea ramane: de ce? Raspunsul e in cauze, cum bine zici. Si Universul e vibratie, nimic nu sta, totul se misca, nimic nu moare, totul se transforma. In toate exista un ritm - inainte si inapoi- intocmai cu pendulul. Orice are un gen: feminin si masculin, contopindu-se mereu. Cauza are un efect Totul este spirit: Universul este mental. Ceea ce este sus este ca si ceea ce este jos, orice lucru are 2 poli: bine si rau, caldura si frig, Iubire si ura si caldura e acelasi lucru cu frigul si iubirea e acelasi lucru cu ura, ele sunt energii DAR de intensitati si grade diferite. La scara micro exista ceea ce este la macro si invers. In orice lucru mic se oglindeste Creatorul si toti suntem componentele unui TOT. Si cine poate stii cine este Dumnezeu sau ce este Dumnezeu: El este un Tot, El este cel ce este iar Universul a fost creat printr-un gand. El a existat mai intai in mentalul Totului si apoi in existenta concreta. Si gandul genereaza realitatea! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Iubirea | iosif | Generalitati | 127 | 30.03.2013 10:30:24 |
Iubirea | caiusltd | Rugaciuni | 1 | 27.08.2010 16:01:07 |
Taina | yulyus | Rugaciuni | 0 | 28.01.2010 22:45:07 |
Iubirea | silverstar | Generalitati | 10 | 17.01.2007 12:37:35 |
|