Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.04.2009, 22:22:13
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

Initiatorul topiculi-dupa spusele silviei-a incercat doar sa scoata in evidenta un om.un om care,cu sinceritate,mi-a placut.am observat ca se tatoneaza pe trecutul lui de actor.sa nu uitam ca si actoria este o meserie extrem de grea.si?ok,este actor!unde este problema?avem la conducere ingineri,zootehnisti si tot felul de meserii.sunt cu ceva mai presus decat ceea ce este radu duda?cand am facut acest topic,am vrut sa pun pe tapet,dupa umila mea parere,o alta gandire.parca mai limpede.o fi bun,o fi rau....dumnezeu stie.s-au vehiculat zeci de calomnieri.ba ca fost turnator,ba ca a delapidat milioane de euro,ba ca sa casatorit din interes!dar o dovada?ceva concret?nimic!simple vorbe.toti avem pacate.suntem mai buni noi?sa asteptam!nu va face minuni dar,poate va schimba mentalitati.oricum sacali vor fi multi si-l vor toca.dumnezeu sa-i de-a putere.amin
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Manastirea Radu Voda modoran mariana Intrebari utilizatori 7 21.04.2012 22:29:43
radu voda cristina mioara Generalitati 1 28.07.2011 21:11:10
Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei hmiron Generalitati 4 02.09.2009 15:16:02
RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! radulia Umanitare 2 18.05.2008 21:00:54