![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica microorganismele provin din altele (logic ca nu apar constant si spontan din neant), dar care este sursa lor prima? Genomul - ADNul si ARNul - savantii s-au bucurat de descoperirea lui, dar nimeni nu stie cum a fost posibila prima celula care a aparut vreodata, cum ii era stocata informatia genetica necesara dezvoltarii si inmultirii ei ulterioare. Nu stiu daca se stie sau nu de ce exista cateva grupe de sange diferite, ce a cauzat impartirea in timp in grupe de sange, samd. Ai inteles ce am vrut sa spun... Eu ma bucur ca exista progres stiintific si ca unii oameni isi dedica unica si scurta viata pe Pamant in scopul acoperirii marilor lacune care inca asteapta sa fie luminate. Bravo lor, tot respectul pentru ei si Doamne ajuta sa intelegem cat mai mult din tainele care ne inconjoara! Caci dintru inceput omului i-a fost destinat sa "lucreze gradina din Eden" si sa "supuna pamantul", adica sa descopere in timp tainele Universului (asta e sensul "pamantului" din Facere), sa stapaneasca legile naturii si sa se foloseasca de ratiune transformand materia si modeland-o, devenind astfel creator dupa chipul Creatorului sau. Lucru care a fost ingreunat de departarea de Dumnezeu, caci altfel ma gandesc ca am fi fost acum o civilizatie extrem de avansata, necorupta de rau si de moarte...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria perfecta | Ekaterina | Morala Crestina | 42 | 29.04.2017 13:49:11 |
Intre teologie si cultura populara | ioanna | Teologie si Stiinta | 16 | 16.10.2012 10:40:32 |
Visul, intre transcendenta si stiinta ! | guardian knight | Teologie si Stiinta | 17 | 06.12.2011 11:53:41 |
Lamuriri despre teologie si stiinta | VladCat | Teologie si Stiinta | 12 | 11.04.2011 00:24:14 |
Teologie-Stiinta=ARMONIE!!! | Justinian | Teologie si Stiinta | 199 | 27.04.2010 12:18:08 |
|