![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
M-as fi bucurat daca as fi gasit pe aici vreun mesaj care sa sune: Haideti sa ne rugam pentru IPS TEODOSIE, sa-l lumineze Dumnezeu si sa se faca voia Sa...
|
|
|||
|
|||
![]()
Citeste Rugaciunile Diminetii (incepi acum sau incepi sa chiar intelegi ce citestesti) noi ne rugam pentru TOTI ierarhii , alatura-te noua si bucura-te!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si sa aiba parte de judecata dreapta spre pilda altora care se simt cu musca pe caciula. Dupa aceea, sa ne vedem in Rai cu totii, ca nu condamnam noi pe nimeni aici, acum si niciodata. Amin.
|
|||
|
|||
![]()
Căutam un loc de muncă.Am mers la biserica unde mă spovedeam,la preotul care era pe vremea aceia inspector de religie rugându-l să mă ajute să predau religia ca suplinitor(pe atunci se putea să predai religia fără a avea studii de specialitate).Mi-a spus că trebuie să merg la episcop............Am replicat că nu pot să dau [COLOR=red]șpagă [/COLOR]căci nu am de unde.Eventual voi da după câteva luni când, având salariu voi putea să plătesc.
Am fost serios atenționată să nu mai rostesc cuvântul [COLOR=red]șpagă[/COLOR] în biserică.Oare de ce? Dacă fac păcate cu postările mele vă rog să mă iertați și să mă ierte Dumnezeu dar eu scriu doar atunci când am ceva de scris și încerc să nu judec.Corupția este generalizată și a infestat totul. Să ne rugăm bunului și milostivului Dumnezeu să nu mai dăm și să nu mai primim foloase necuvenite. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se comporta ca un civil care isi ticluieste strategia de aparare/atac. Dumnezeu sa-l ajute si sa-l lumineze. Si sa ne ajute si sa ne ierte si pe noi care ne smintim si scriem zeci de mesaje pentru un subiect care ar fi trebuit sa nu existe. Iertati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca tie iti place sa crezi altceva.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca daca spui ca nu ai facut ce zic ei ca ai facut, nu e bine. Doar daca recunosti neconditionat. Asta vreti si voi pana la urma? Ascultati si asta. Atentie, ASCULTATI, nu urmariti ce scrie pe ecran si sa-mi spuneti la ce concluzie ajungeti. http://www.lacasuriortodoxe.com/article-31139849.html |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca sunt pomeniti in rugaciunile de dimineata, dar eu spuneam altceva: sa spunem separat ,,Doamne ai mila si indurare ptr IPS Teodosie, care a gresit, om fiind si nu inger....sau cum simte omul..dar cred ca vreau prea mult...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi ca spune clar alb pe negru cine a fost beneficiarul donatiilor de la Rotary Club, dar nici macar nu te-ai obosit sa asculti. Ar fi bine sa incepi sa-ti ceri scuze, macar cu partea asta. Daca esti in stare si ai un dram de verticalitate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica si omul de buna credinta nu pleca urechea la ele. [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2] "Nu lua aminte la toate vorbele pe care cineva le spune, ca nu cumva să auzi că sluga ta te grăiește de rău; [/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2]Căci inima ta singură știe de câte ori și tu ai defăimat pe alții." Ecclesiastul cap. 7, 21-22 [/SIZE] |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei | maria-15 | Generalitati | 7 | 09.01.2013 14:38:47 |
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? | elom | Generalitati | 40 | 18.07.2012 13:10:38 |
Daca vinde cineva unele carti | sunsray | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 20.03.2012 22:34:34 |
IPS Teodosie | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 12.09.2009 21:08:35 |
|