![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu nu are nevoie de rugaciunile noastre, El ar putea face totul si fara ele, dar El vrea ca NOI sa-l rugam, pentru ca nu cumva sa spunem apoi ca S-a bagat cu forta in viata noastra. Nici macar Invierea, Hristos n-a facut-o cu tam tam, n-a aparut pe ceruri, ca sa nu spunem apoi ca am fost FORTATI sa-L acceptam.
Gandeste-te la orice relatie, ai o prietena, o sotie topcat? Ti-ar placea sa nu iti spuna niciodata nimic, sa nu iti ceara nimic, sa faci totul numai de la tine? Ce relatie mai e si aia? Sau invers, sa-ti ghiceasca ea toate gandurile, sa faca totul dupa placul tau, nu te-ai plictisi de moarte? O relatie vine din ambele parti, cum sa vina numai dintr-o parte? De aceea exista rugaciunea, ca si noi sa avem libertatea in relatia cu Dumnezeu, cum ar fi sa faca El totul, ne-am plictisi de moarte, ne-am simti striviti, te-ai simti tu liber intr-o astfel de situatie?
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Oricum, vrei sa iti dai citate din biblie in care ne cere sa lasam familia si sa credem numai in el ca altfel ne ia mama dracului? Citat:
Citat:
Dar, oameni buni, sintem oameni maturi, nu sintem copii, avem lucruri mai importante de facut, Pamintul e pe duca iar noi ne pierdem timpul cu prietenii imaginari. |
|
|||
|
|||
![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
La ce iti foloseste orice pe lumea asta, daca ceea ce conteaza e lumea cealalta?
Ce conteaza ce faci pe lumea asta, daca Dzeu ti-a rezervat deja un loc al tau pe lumea ailalta? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ti-a rezervat Dumnezeu nici un loc, tu ti-l alegi. Viata asta e asa, ca un fel de "training" pentru fericire:P Cealalta viata e unde totul devine deplin. Gandeste-te la o petrecere (ca doar se vorbeste de Nunta). Daca nu duci mancare, bautura, ii si urasti pe toti, n-ai nici haine, cum o sa mai petreci? Toata lumea o sa petreaca, tu o sa te simti "naspa". Viata asta e pregatire pentru petrecerea de dincolo. Apoi treaba ta daca vrei sa te distrezi sau sa fii imbufnat, nimeni nu te opreste.
![]() |
Tags |
bunatatea lui dumnezeu |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
oare de ce? | patricia2006 | Generalitati | 12 | 24.05.2012 18:56:52 |
e oare diavolul, sau Dumnezeu? | Mtcrysty17 | Intamplari adevarate | 28 | 27.01.2011 22:32:46 |
Oare ce voia dumnezeu sa faca din adam? | andreicozia | Din Vechiul Testament | 73 | 30.06.2010 18:28:39 |
Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
Oare toti cei din Rai pot sa-l vada nemijlocit pe Dumnezeu? | sergiu | Din Noul Testament | 51 | 06.03.2010 12:31:10 |
|