![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Normali? Pai ce e normal?
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ea face tot felul de modificari, insa mecanismul selectiei naturale spune care modificare a avut succes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar afirmatia ca nu exista nimic absolut, e absurd sa o consideri absoluta, se autocontrazice. Cat de copilareasca e pozitia ateista ! |
|
|||
|
|||
![]()
Normal pentru natura este individul care reuseste sa se procreeze si sa faca urmasi
Normal pentru om este media in grupul sau social |
|
|||
|
|||
![]()
De unde ai scos chestia cu nimicul absolut?
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cuvintele tale:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce, ca asa zici tu ? Pe ce te bazezi cand spui asta ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma supar, pentru ca intr-adevar nu il caut. Daca exista, stie el unde stau ;-)
Nu caut motive sa nu cred in el pentru ca acestea pot fi un numar infinit. Nu poti cauta pe cineva care nu exista. Imi pare rau, dar cred ca ti-am dovedit ca din contra, nu are nici un sens sa traiesti crestin. Viata crestina nu are sens. Faptul ca ea are loc sau nu, nu influenteaza cu nimic locul tau in iluzoriul rai sau iad. Diferenta intre a trai si a muri pentru un ateu este totul. Ateul nu are sansa a doua (nu ca voi ati avea, nu ma intelegeti gresit, dar unii dintre voi cred ca daca te rogi si daca faci frumos, lui Dzeu i se va face mila de voi, desi stie dinainte unde veti ajunge).[/quote] Daca nu il cauti pe Dumnezeu ce cauti aici? Pentru mine sf.Scriptura e litera de lege ,ce a spus Hristos e sfant si cred cu tarie ce scrie acolo. Eu am impresia ca ateii au o predispozitie catre ateism ,se trage de la neam ,e legat de parinti si stramosi . Nu exista nimeni apropiat pe linie paterna sau materna care sa fie sau sa fi fost apropiat de spiritualitate. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca am spus ca nu exista baza absoluta nu rezulta ca spun ca exista nimic absolut.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si am mai observat un lucru.
Cel credincios e precum casa pe stanca ,nu il poti clinti in convingeri ,principiile lui nu se schimba. Nu am timp acum sa caut si nici nu merita dar daca ar fi sa ma uit pe ce ai scris as gasi multe contradictii. |
![]() |
Tags |
bunatatea lui dumnezeu |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
oare de ce? | patricia2006 | Generalitati | 12 | 24.05.2012 18:56:52 |
e oare diavolul, sau Dumnezeu? | Mtcrysty17 | Intamplari adevarate | 28 | 27.01.2011 22:32:46 |
Oare ce voia dumnezeu sa faca din adam? | andreicozia | Din Vechiul Testament | 73 | 30.06.2010 18:28:39 |
Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
Oare toti cei din Rai pot sa-l vada nemijlocit pe Dumnezeu? | sergiu | Din Noul Testament | 51 | 06.03.2010 12:31:10 |
|