Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Reguli in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.05.2009, 13:19:58
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Fantastic domnule cum pe Costel de cind il cauta pe Dumnezeu il tin picioarele si pe atitia calugari atoniti NU!!!
Mai fratilor care puteti sa stati 3-5-8 ore in picioare faceti-o, ba ce spun eu stati doar in unul si cind puteti doar pe virfurile degetelor, mai bine doar pe cel mare; DAR NU O MAI SPUNETI CA SI CUM AR FI O VIRTUTE!
Ca va tin picioarele, ca sinteti sanatosi, ca nu stati 8-16 ore in picioare..... NU-I MERITUL VOSTRU!
Ce varsta aveau calugarii atoniti care stateau jos?
Nu mi se pare cine stie ce jertfa sa stai 2-3 ore in picioare odata de saptamina ,dar pentru cei mai putin sanatosi poate fi o jertfa.
Nu avem noi sa stim care este starea de sanatate a fiecaruia ,chiar si a celor de pe forum care au scris ca stau in picioare la slujba mai mult ca un argument , dar nu ca o lauda.
Deci mie nu mi s-a parut ca cei de aici ar fi considerat ca este o virtute sa stai in picioare ,ei au incercat sa argumenteze ,dar fiecare gandeste din punctul lui de vedere.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Presa creeaza o imagine proasta Bisericii? Bogdan N Generalitati 114 22.06.2011 17:25:19
veste proasta - par iustin emanuel2007 Stiri, actualitati, anunturi 4 27.03.2009 15:38:16