Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Eutanasia
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2009, 20:32:11
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeval Vezi mesajul
Eu cred ca ar trebui sa lamurim care este rostul animalelor. Pentru ca din pacate multi ne dam cu parerea si mai putin cunoastem invatatura Bisericii.
George dragă, ăsta să fie singurl păcat ! Lasă omul să viseze, să spere , să iubească , să iubească și pisicuța, și gândăcelul , și tot ce a lăsat Dumnezeu pe pământ. Unii cred că se vor întâlni și-n cealaltă lume cu cele iubite aici și o fac nu cu răutate sau mai știu eu din ce motiv, o fac din iubire . Să nu luăm omului acest drept ! Să fie ăsta singurul păcat și sigur toți vom ajunge în Rai. Iertare, dar suntem mult prea rigizi câte odată . Suntem Oameni cu bune si mai puțin bune, iar cel mai bine Dumnezeu ne știe și tot El ne și iartă .
Vechi 27.07.2009, 03:31:15
casandrasa casandrasa is offline
Banned

Data înregistrării: 20.07.2009
Implicit

Pentru Nevrednicul:
Sfantul Modest este ocrotitorul animalelor.

LOREDANAPOPESCU mai esti??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!

Si mie mi s-a intamplat o data,cu un catel maidanez pe care il salvasem cand domnul Basescu ,primar pe atunci, omora cainii.

Negruta,era asa cuminte.....
Acum 2 ani a avut o tumora pe burta.Am adus medicul veterinar,care a operat-o.Dar m-a pus in tema ca era maligna si ca daca se formeaza din nou nu o sa mai aibe ca sa faca.Nu prea am dat eu importanta atunci.Anul trecut s-a refacut.Am chemat acelasi doctor.

M-am dus la Negruta,o mangaiam si-i spuneam:''Negruta,nu-ti fie frica!am venit sa te facem bine!Te rog Negruta,ai incredere in mine,nu-ti fie frica!''

Ea m-a privit in ochi si m-a crezut!S-a uitat fix in ochii mei cu atata incredere si dragoste...

Si doctorul i-a facut anestezia pt a fi operata.
........................
M-a chemat...........................
Mi-a spus ca nu-i mai ajungea pielea ca s-o inchida,ca rana era prea mare,ca-i ajunsese pana in interior......ma rog,alte detalii.........ca fiind cald,ar fi facut viermi(scuzati),si ca e mai bine s-o eutanasieze acum cat doarme................cat doarme.......
.................................................. ..............

''-Dar daca n-o eutanasiem ,o doare?''
''-Da, o doare foarte rau,dar nu poate sa-ti spuna....''

''Dar am mintit-o!!!ii spuneam plangand in hohote,macar daca nu-i spuneam c-am venit s-o facem bine!!!!''
...............................................

Si acum plang..........plang pentru ca voi vedea multa vreme ochisorii ei blanzi care m-au privit cu atata incredere si atata dragoste cand i-am promis c-o salvam.........
.................................................. ..
Reply With Quote
Vechi 27.07.2009, 03:48:00
casandrasa casandrasa is offline
Banned

Data înregistrării: 20.07.2009
Implicit

Ma bucur foarte mult ca mai sunt si iubitori de animale.
Tocmai am admirat cateva din pozele lui Windorin,plasate pe website.Albumul ''Crestini frumosi''.Scuza-ma ca mi-am permis,dar as vrea sa le vada cat mai multi.....
Attached Images
File Type: jpg bucuria simpla a omului curat.jpg (23,0 KB, 23 views)
File Type: jpg comuniune.jpg (91,2 KB, 19 views)
File Type: jpg omul si faptura lui Dumnezeu.jpg (69,9 KB, 17 views)
Reply With Quote
Vechi 28.07.2009, 23:14:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de casandrasa Vezi mesajul
Ma bucur foarte mult ca mai sunt si iubitori de animale.
Tocmai am admirat cateva din pozele lui Windorin,plasate pe website.Albumul ''Crestini frumosi''.Scuza-ma ca mi-am permis,dar as vrea sa le vada cat mai multi.....
Da ? Păi vino si la mine în pagină și-l vei vedea pe Tony al meu . E cam bătrânior deja, dar tot nebunatic e ( cam seamănă cu stăpânul ) ! ! ! . . .
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 09.06.2013 00:58:51
Un penticostal in biserica ortodoxa zoridezi Secte si culte 8 08.05.2009 08:14:10
Biserica Ortodoxa Secreta mathly24 Alte Religii 27 28.11.2008 19:29:08
Biserica Ortodoxa din Ucraina SSB Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 5 18.04.2008 16:40:07
Cum ati prezenta Biserica Ortodoxa? Va_iubesc Despre Biserica Ortodoxa in general 244 20.05.2007 01:46:46