Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.08.2009, 14:21:37
Vickuo Vickuo is offline
Member

Data înregistrării: 03.08.2009
Implicit

Dorul ala care il simt eu e si un dor de copilarie ,cand mergeam la bunici si isi aratau dragostea fata de mine,am niste bunici care si acum mai sunt in viata ,bunicii mei intotdeauna m-au iubit si ma iubesc ca pe fiul lor,ar da totul sa imi fie bine ,am atatea amintiri frumoase cu ei dar si cu parintii ,tot felul de calatorii,de momente care cand ma gandesc la ele ma apuca plansul,viata mea a devenit monotona ,din cauza depresiei cand ma gandesc sa fac un lucru nu am chef si simt acel dor cu senzatia ca nu s-ar umple niciodata.....perioada copilariei desi a fost marcata si ea de cateva necazuri a fost superba...eu care inainte stateam treaz vreo 20 de ore ,eram plin de viata si de activitate am ajuns sa nu am chef de viata...sper ca ,cu ajutorul lui Dumnezeu sa trec peste aceasta perioada si sa vin sa scriu ca totul e bine.
Reply With Quote
Vechi 06.08.2009, 14:27:09
florina_drossu florina_drossu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

De multe ori, diavolul da o sensibilitate exagerata. Prea multa nostalgie si melancolie sunt semne ca respectiva persoana nu este pe drumul cel bun. Parintele Arsenie Papacioc spunea ca atunci cand simti tristete exagerata este sigur de la diavol si trebuie sa te scuturi, sa lupti cu acea stare. Bucuria este starea fireasca a crestinului caci Hristos a biruit moartea si iadul!
Reply With Quote
Vechi 06.08.2009, 15:00:38
giorgianafl giorgianafl is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vickuo Vezi mesajul
Dorul ala care il simt eu e si un dor de copilarie ,cand mergeam la bunici si isi aratau dragostea fata de mine,am niste bunici care si acum mai sunt in viata ,bunicii mei intotdeauna m-au iubit si ma iubesc ca pe fiul lor,ar da totul sa imi fie bine ,am atatea amintiri frumoase cu ei dar si cu parintii ,tot felul de calatorii,de momente care cand ma gandesc la ele ma apuca plansul,viata mea a devenit monotona ,din cauza depresiei cand ma gandesc sa fac un lucru nu am chef si simt acel dor cu senzatia ca nu s-ar umple niciodata.....perioada copilariei desi a fost marcata si ea de cateva necazuri a fost superba...eu care inainte stateam treaz vreo 20 de ore ,eram plin de viata si de activitate am ajuns sa nu am chef de viata...sper ca ,cu ajutorul lui Dumnezeu sa trec peste aceasta perioada si sa vin sa scriu ca totul e bine.
am o prietena care de cativa ani sufera de depresie..a incercat de toate,medicamente, psihologi,terapie..si nici o schimbare. dar nici nu se tinea de tratament, nu avea rabdare..a fost la preot dar degeaba, fiindca fara vointa nu faci nimic..acum este plecata in Italia la rude.Eu zic ca cel mai importanta este vointa, credinta, optimismul...fiindca orice sfat ai primi este in zadar daca nu stii cum sa actionezi spre binele tau. Prietena mea ma acuza ca nu o inteleg, ca nu stiu cat de greu ii este...este adevarat, nimeni nu poate sti cat de greu iti este, dar nici nu poti primi nici un ajutor daca nu faci decat sa-ti plagi de mila...
trebuie sa gasesti cauzele problemei si sa le inlaturi...trebuie sa fie o explicatie ptr starea ta, si odata gasite cauzele va trebui sa lupti sa le elimini...
sunt atatea lucruri de care te poti bucura,sunt atatea lucruri ptr care trebuie sa fii recunoscator...sunt atatia oameni in jurul nostru care o duc mai rau....
sunt sigura ca Dumnezeu te va ajuta, totul depinde numai de tine, si de EL.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutati-ne, avem un caz disperat ! Cobzarencu Umanitare 9 27.06.2009 00:03:34
Ajutati-ne, avem un caz disperat ! Cobzarencu Umanitare 7 18.06.2009 15:59:07
SUNT UN OM FERICIT! Ioan_Ciobota Generalitati 9 08.10.2007 22:18:35