![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
din propia suferinta si experienta stiu ca nimeni si nimic nu ma va scoate din credinta mea ! da,poate nu sunt asa evalvioasa! da,poate nu stiu sa dau citate din biblie ,ca alte persoane !da,nu am mers in ultimii ani la biserica ,in fiecare duminica ,chiar ma indepartasem de D-zeu,dar acum mai mult ca niciodata ,voi merge duminica de duminica la slujba !
sabatul pe care il tin neoprotestantii e sabatul evreilor ,din vechiul testament,nu stiu sa va dau citate ! duminica este a treia zi cand a inviat Hristos (din noul testament),de aceea duminica e ziua noastra de odihna ! neoprotestantii sunt evrei ? nu ,atunci ? eu asta nu inteleg acum tineti ce zice VT ,acum va ghidati dupa NT !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|