![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Du-te si vorbeste pe subiectul asta cu oricare profesor de la orice Facultate de Teologie Ortodoxa. Forumistii isi dau si ei cu parerea, treaba lor...
|
||||
|
||||
![]()
Ma iertati ca ma bag si eu in aceasta discutie... eu nu stiu cum este iadul, pentru ca nu am fost acolo si sper nici sa nu ajung
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pedeapsa este mult spus. Viata viitoare e un mod de a fi care continua pe alt plan al existentei alegerea facuta acum. Cu Dumnezeu sau fara El, impreuna cu creaturile Sale sau singuri, iubind sau urand samd. Pentru ce sa te forteze pe tine Dumnezeu sa fii smerit daca tu vrei sa fii mandru? Nici pe Lucifer nu l-a fortat, nici pe ingerii care l-au urmat. Ba chiar le-a creat o lume pe potriva ratiunii lor proprii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce poate fi mai mindru decit a crede ca meriti ca o ratiune omnipotenta si omniscienta sa se intereseze de orice aspect minuscul din viata ta. De ce nu ar fi un iad ultimele clipe ale vietii cind te gindesti ca puteai trai altfel viata ta, intr-un mod in care merita sa mori? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Banuiesc ca e vb de ultima propozitie
Coroboreaza cu ce am spus acum citeva zile despre viata vesnica dpdv al ceasului biologic |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Raiul si iadul se pregusta din aceasta viata. Unii au raiul in suflet, altii fierb in smoala propriilor ganduri (la figurat, desigur). de ce sa iti refuze Domnul ceea ce tu insuti ai semanat? Dar sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa ajungem acolo unde si-a dorit p. Paraianu! Si pe tine, Topcat! (am zis ca fac o pauza cu tine, dar nu pot sa nu iti doresc acest lucru!)
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Se zice ca niste arheologi au facut niste sapaturi in Siberia si au coborat un microfon pentru a auzi miscarile interne ale pamantului... si au auzit asta:
http://www.youtube.com/watch?v=0q7d_yJlz3w ce credeti? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
Focul iadului | Profetul de carton | Secte si culte | 500 | 29.12.2012 16:49:09 |
Socant: avem dovada existentei iadului! | Florin-Ionut | Alte Religii | 11 | 11.11.2010 17:08:08 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|