![]() |
![]() |
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
"Porunca intaia este aceasta: “Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, Care te-a scos din pamantul Egiptului si din casa robiei. Sa nu ai alti dumnezei afara de Mine!” (Ies. 20, 2-3)." Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Odihna spirituală făgăduită de Dumnezeu. Dacă vor ține poruncile Lui.
Neținând poruncile Lui, oricine poate fi lipsit de odihna Lui... |
|
|||
|
|||
![]()
si care e aceasta odihna spirituala si cand a venit?
|
|
|||
|
|||
![]()
Citește Evrei 4. Însă ai grijă ce ochelari folosești.
|
|
|||
|
|||
![]()
Io te intreb pe tine.Stiu prea bine ce zice Scriptura.Oare de ce eviti un raspuns? :).Hai dute tare.Fugi.
Last edited by Danut7; 17.11.2009 at 10:59:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pui de drac ca de n-ai stii n-ai avea pacat,dar stii si inca te feresti de adevar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimic nou sub soare: "20.Și mulți dintre ei ziceau: Are demon și este nebun. De ce să-L ascultați?" (Ioan 10) |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
5 Dar unii din eresul fariseilor care devenisera credinciosi(crestini) s-au ridicat zicand ca pe aceia trebuie sa-i taie imprejur si sa le porunceasca a pazi Legea lui Moise. 6 Drept aceea, apostolii si preotii s-au adunat sa cerceteze aceasta pricina Iata ce zice Petru in cadrul Sinodului(Fapte 15,10):”Asadar, de ce il ispititi voi acum pe Dumnezeu si vreti sa puneti pe grumazul ucenicilor un jug pe care nici parintii nostri si nici noi nu am fost in stare sa-l purtam.” Iata ce spune Sf. Apostol Iacov in cadrul Sinodului(Fapte 15): Si dupa ce au tacut ei , a raspuns Iacob, zicand: "Barbati frati, ascultati-ma!: Simeon a istorisit cum Dumnezeu inca de la inceput S-a ingrijit sa ia dintre neamuri un popor pentru numele Sau. Si cu aceasta se potrivesc cuvintele profetilor, precum este scris: Dupa aceea Ma voi intoarce si din nou voi cladi cortul cel cazut al lui David, si pe cele daramate ale lui le voi cladi si pe el il voi indrepta, ca sa-l caute pe Domnul ceilalti oameni si toate neamurile asupra carora s-a chemat numele Meu, zice Domnul cel ce a facut acestea. ... De aceea eu zic sa nu-i tulburam pe cei ce dintre pagani se intorc la Dumnezeu.” Concluzia: practicarea sambetei facand parte din Legea lui Moise nu mai era si nu mai este valabila. Duminica era si este noua zi de odihna pentru crestini. Iata ce Spune Sf. Apostol Pavel in epistola catre Evrei cu privire la tinerea sambetei ca zi de odihna si la noua zi de odihna(Duminica): „Prin urmare, pentru ca unora le ramane sa intre intru odihna, iar primii carora li s-a binevestit”(evreilor) ” nu au intrat din pricina nesupunerii lor, Dumnezeu randuieste din nou o zi, astazi dupa atata vreme rostind El prin David, asa cum s-a spus mai inainte: Astazi daca veti auzi glasul Sau, nu va invartosati inimile. Ca daca odihna le-ar fi adus-o Iosua(al lui Navi - cel ce i-a condus pe evrei in pamantul fagaduintei, Moise fiind deja mort)”, atunci Dumnezeu n-ar mai fi vorbit dupa aceea de o alta zi de odihna. Asadar poporului lui Dumnezeu i s-a lasat o alta zi de odihna(duminica). Asa ca nu va invartosati inimile precum odinioara evreii! Citat:
Citat:
Intr-o conferinta in 1856 "profetesa" afirma: Mi s-a arătat adunarea celor prezenți la conferință. Îngerul mi-a spus: "Unii vor deveni hrană pentru viermi, unii vor trece prin cele șapte plăgi iar unii vor rămâne în viață pe pământ pentru a fi răpiți la venirea lui Iisus. " Au trecut 150 de ani, toti participantii la conferinta au decedat, nici unul nefiind martor la venirea lui Iisus. Pe 27 iunie 1850, doamna White a scris că au rămas numai câteva luni pentru ca poporul să se pregătească: "Îngerul meu însoțitor mi-a spus 'vremea aproape s-a dus. Pregătiți-vă, fiți gata, pregătiți-vă.' . . . acum aproape că s-a dus vremea . . și ceea ce noi am învățat timp de ani de zile, ei trebuie să învețe în câteva luni." (Scrieri timpurii, p. 64-67). Prin Septembrie 1850, doamna White dădea avertismentul că timpul lui Iisus în Locul Preasfânt aproape se scursese: "Am văzut că vremea lui Iisus în Locul Preasfânt aproape s-a scurs și nu mai durează mult... Vremea pecetluirii e foarte scurtă și se va sfârși în curând."—Experiență și viziuni, p. 46-47. Soțul ei James pretindea că plecarea poporului lui Dumnezeu din Babilon (Apoc. 18:4) avusese deja loc: "Babilonul, biserica nominală, a căzut. Poporul lui Dumnezeu a ieșit din ea. Acum este ‚sinagoga lui Satan' (Apoc.3:9). 'Un locaș a dracilor, o închisoare a oricărui duh necurat, o închisoare a oricărei păsări necurate și urâte” ." (Present Truth, Aprilie, 1850) |
|
|||
|
|||
![]()
Sa intelegem deci din expunerea ta ca nici Sf. Ioan Botezatorul si nici Mantuitorul Iisus nu aveau cei 7 ani "de acasa" numindu-i pe evreii indaratnici "pui de naparci"?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|