![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Vă îndemn deci, înainte de toate, să faceți cereri, rugăciuni, mijlociri, mulțumiri, pentru toți oamenii, 2. Pentru împărați și pentru toți care sunt în înalte dregătorii, ca să petrecem viață pașnică și liniștită întru toată cuvioșia și buna-cuviință, 3. Că acesta este lucru bun și primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, 4. Care voiește ca toți oamenii să se mântuiască și la cunoștința adevărului să vină. 5. Căci unul este Dumnezeu, unul este și Mijlocitorul între Dumnezeu și oameni: omul Hristos Iisus, Astept "comentariul"! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate cineva sa-mi raspunda? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
... 6. Care S-a dat pe Sine preț de răscumpărare pentru toți, mărturia adusă la timpul său. Cand te rogi, la cine te rogi? La OMUL Iisus sau la Iisus Dumnezeu? Vrei aplicatii practice sau teoretice? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Practice!!! Uite, convinge-ma ca am gresit cand m-am indepartat de ortodoxie. Dar, te rog, fa-o cu argumente. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ai raspuns la cine te rogi. Sau poate te si inchini? |
|
|||
|
|||
![]() Asta este argumentul tau? |
|
|||
|
|||
![]()
Este logic sa stiu cu cine vorbesc.
Stii vorba "eu intreb unde e oaie, el zice ca vine ploaia". Daca esti musulman si eu incerc sa te conving de Sfanta Treime? Pierdere de vreme. Deci reiau: La cine te rogi? La cine te inchini? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|