![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
am o RUGAMINTE:
imi poate spune cineva daca ac. obiceiuri (scaldusca si taiatul motului) sunt obligatorii din punct de vedere al bisericii ortodoxe romane. Eu sunt impotriva acestor obiceiuri si, ca tata, as dori sa fac doar un botez simplu si atat. Imi place simplitatea. Va multumesc daca o sa imi raspundeti. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine ai zis "obiceiuri". Taiatul motului e un obicei popular, nu are nimic de-a face cu credinta ortodoxa. Daca prin scaldusca intelegi acea petrecere de dupa botez, nici aia nu are nici o legatura cu credinta ortodoxa, fiind tot un obicei popular.
Boteaza-ti copilul ortodox si atat. Restul sint obiceiuri populare care nu au nimic de-a face cu religia si pe care poti sa nu le faci daca nu ai chef. Despre botez: http://www.crestinortodox.ro/carte-8...a-botezului-20
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 14.12.2009 at 15:39:59. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Botezul | Hartford | Biserica Ortodoxa Romana | 34 | 30.12.2009 13:30:00 |
botezul | dulcineea | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 70 | 09.09.2008 10:17:27 |
Botezul | ionut | Botezul | 33 | 03.12.2006 12:48:10 |
botezul | mircea/ovidiu | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 0 | 28.08.2005 01:10:00 |
|