![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Domnule Ateu Plictisit ai reusit sa starnesti o adevarata furtuna pe forum. Am citit aproape toate mesajele trimise la subiectul propus si am ametit :-D. Domnul Ateu a reusit sa dea peste cap o gramada de forumisti versati incercand sa sape la radacina crdintei lor si a cunostintelor religioase pe care le detin.
In ce a priveste cred ca s-a pierdut din vedere chiar esentialul, si anume: - domnul ateu a simtit (si eu sunt sigur ca a simtit) vreodata acea frica de necunoscut care te prinde in gheralele sale deodata fara motiv, in care te simti ca un copil neajutorat si doar rugaciunea te poate calma? - Daca este nevoie sa doneze sangele sau pentru un transplant unui bolnav care altfel va muri ar face asta sau nu? - Poate ca domnul ateu ar rebui sa incerce maar 1-2 zile de post in care sa nu manance nimc si sa bea doar apa, sa nu injure si sa-i ierte pe toti care-i gresesc macar in ziua aceea, si dupa aceea mai vorbim Eu pana nu am tinut post nu am cunoscut adevarata credinta care nu poate fi explicata fizic, chimc sau medical. O seara placuta tuturor
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 22:52:20 |
| Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 17.08.2010 00:01:34 |
| Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 17:49:03 |
| De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 23:51:32 |
| ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 22:21:58 |
|
|