![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta e o altă chestiune, ce nu se cere dezvoltată aici și acum. Noi putem intra într-o biserică ortodoxă fără frica de a fi smintiți.
|
|
|||
|
|||
![]()
Îmi cer scuze pentru greșeală.
Citat:
Din titulatura ce și-o afișează un om îți poți da seama de gradul de mândrie, din poveștile despre el, mai puțin... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu era neapărat dovadă de umilință, era obiceiul vremii ce se făcea și înaintea potentaților. Domnul Iisus ne învață să fim umili călcând pe urmele lui prin viețuirea noastră (Mat. 11,29), nu pe ulițele Ierusalimului. Și apoi, Agapia nu este Ierusalim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu erau nici ortodoxi nici protestanti nici catolici.(Sau mai bine zis erau stramosii ortodoxilor) Dar Domnul a lasat aceasta,zicand cuvintele : paine,mancati ,trup. Cuvintele acestea sunt grele,caci si jertfa Sa e grea.Jertfa lui nu e o aroma de mancare,ca Delikatul ,jertfa lui e reala,e mancare reala.Evreilor in pustie,nu li s-a dat o inchipuire,ci mancare reala.La fel si noua ,in pustia pacatului,Domnul ne da o mancare reala,mai buna chiar decat painea,anume Trupul Sau 'Caci stramosi vostri au mancat mana in pustie si au murit,Painea pe care v-o dau Eu,este Trupul Meu" Mai zici: "slujba de ispășire o face Domnul în Sanctuarul ceresc"Da ,El o face,si ramasite de la masa cereasca ne imprastie si noua,prin coborarea Sa,in zeci de mii de Biserici unde se frange painea,in Numele Sau . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si nu ai simtit nimic inaltator? Citat:
Citat:
:)) stii de ce s-au rugat?pt. ca daca nu ar fi mutat muntele,ar fi fost ucisi de musulmani.Crezi ca daca rugaciunea ar fi ajuns la altcineva,ar fi fost scapati CRESTINII din mana ereticilor?din contra,ar fi fost ucisi.Unul dintre cei de la procesiune isi scosese chiar un ochi,dupa invatatura lui Hristos si era f. smerit.Asa ca nu are sens ce spui tu. Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
32.Iar El le-a zis: Eu am de mâncat o mâncare pe care voi nu o știți. 33.Ziceau deci ucenicii între ei: Nu cumva I-a adus cineva să mănânce? 34.Iisus le-a zis: Mâncarea Mea este să fac voia Celui ce M-a trimis pe Mine și să săvârșesc lucrul Lui. (Ioan 4) |
|
|||
|
|||
![]()
În afară de grandoarea fastului, nu. Aceasta impresionează pe moment, în loc să producă schimbări de substanță în caracterul omului.
Toți martorii oculari au murit, și nimeni nu L-a fotografiat - cum am mai spus. Citat:
Nu știu și nici n-o condamn. Am spus doar biata de ea că a fost dusă în rătăcire de o învățătură strîmbă. Cred că era sinceră în devoțiunea ei, vor fi trași la răspundere cei vinovați de strâmbarea dreptei credințe. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar care este Trupul? Trupul Domnului masoara cumva 1,80 metri?Unde este acest Trup? Trupul Sau este alaturi de persoana Sa,adica de Fiul lui Dumnezeu. Trupul acela de carne,care prin inviere a devnit trup de lumina dar a ramas si carne(avea coaste,plme potrivit marturiei lui Toma necredinciosul ),s-a inaltat si este una cu Fiul lui Dumnezeu Deci unde este Dumnezeu,acolo este si Trupul Sau. Unde este Dumnezeu? Pretutindeni,si mai ales in cei ce il iubesc,si care sunt templu al Sau Domnul isi iubeste trupul Sau,cel de 1,80 metri ,dar il daruieste pentru noi.Asa vrea El. Nu e o dogma asta,pur si simplu asa a vrut la despartire,sa ne lase Trupul Sau Si astfel,trupul sau de carne,devine ,prin dragoste,prin daruire,mare cat tot universul. Se odihneste in toti oamenii,mai ales in cei care,ii primesc darul sangeros,si plin de dragoste "Mancati-ma" Mi-e rusine Doamne sa te mananc. "Doamne ,sa ma speli tu pe picioare?Niciodata" zice Petru . "Daca nu te voi spala Eu,nu vei avea parte de Mine" |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|