Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Ai pus punctul pe i 
|
Nu știu pe ce a pus punctul Alexandra, dar sunt curios cum vezi tu "marea problemă" a baticului , a acoperirii capului , fie și parțial , la femeile ce intră în Biserică . Este o povară, e înjositor , e caraghios . . . ? Cred și sunt convins că dacă femeia trebuia să intre în Biserică cu capul numai descoperit , tot erau comentarii . Să-ți mai spun ceva, cu toată sinceritatea, eu până acum nu am văzut mireni ( bărbați) cu capul acoperit în biserică, respectând toți regula de bun simț, cu toate că de multe ori iarna , pe ger când este mult curent rece în biserică , toți bărbații stăteau conform orânduelii . Nu am văzut indisciplinați , clevetitori și protestatari . Sunt oameni la 70-85 de ani ce stau cu capul descoperit și în biserică și în curtea de afară , și asta iarna, pe frig și ger . Acesta ar fi fost unul dintre punctele ce sunt necesare literei I ! Jocul ăsta de teatru al unora dintre femei, sincer , sincer mă dezgustă , îmi lasă un gust amar . . . ! Ne târguim pentru o bucată de cârpă , pusă pe cap 5 minute sau maxim 3 ore și . . . Sincer e jenant ! ! !