Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Nu Anca, nu ai inteles ce vreau eu sa spun. Ideea este ca daca luam ceva ad literam, atunci trebuie toate sa le luam ad literam. Deci ni se pare ok si pana la urma normal sa nu ne rugam incontinuu, deci sa nu luam inseama ad literam unul dintre indemnurile Sf Al Pavel, dar treaba cu baticul o luam de sfanta. Zi si tu daca tie iti suna logic.
|
De ce crezi ca nu am inteles ce ai spus?!? Ba am inteles; dar nu e cazul nostru, caci nu am ajuns inca la rugaciunea neintrerupta.
Dar vad ca ai prins din zbor ideea emisa de Fani cu privire la tunsul parului la femei. Nu sta in picioare nici intr-un caz nici in altul, caci nu se spune nicaieri ca ne putem ruga cu capul descoperit; ba dimpotriva: daca tot facem ce nu e permis,atunci putem face si altele la fel de rele, dar spre osanda noastra.
Fani, care vine cu exemple diverse din lumea catolica, ar putea sa ne spuna cum se duc femeile catolice la biserica: cu acoperamnat pe cap. La Vatican asa am vazut. Cand Regina Silvia a Suediei a citit o rugaciune la Vatican, avea o dantela superba pe cap: avea capul acoperit.
Cele, care mai stau pe ganduri in aceasta privinta, sa se uite si la catolici si sa ia exemplu de acolo, daca ceea ce ne spune Sf. Apostol Pavel e luat cu un gram de sare...