![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred că este un păcat mai greu de mărturisit și întrebându-te îți ușurează mărturisirea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Indreptar pentru spovedanie ( Lista de pacate) As fi si eu curioasa cati dintre forumisti, citesc asemenea indreptare de fiecare data cand merg la spovedanie, si in baza lor decid ce pacate trebuie sa spovedeasca. Eu una marturisesc ca nu. o fi si asta un pacat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mai intru in detalii, dar cred ca stiu si altii, acum vreo doi ani a fost mare scandal in presa ca doua fete de 14 ani au fost intrebate niste lucruri mai deocheate la spovedanie, si parintii lor au sarit in sus ca preotul le corupe copiii, desi la drept vorbind, cred ca parintii sunt naivi. :D |
|
|||
|
|||
![]()
eu totusi zic ca e ciudata, pentru ca dupa reactia femeii, nu parea sa aiba legatura cu alte pacate pe care le spovedise cu acea ocazie.
deci, de unde pana unde sa puna exact intrebarea asta si nu alta, din cele vreo 200 care sunt in indreptare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi se pare pertinenta si serioasa si pe mine m-a pus pe ganduri. Si eu consider ca vorbirea impotriva ortodoxiei este hulirea Sf. Duh (si ma voi cerceta in primul rand pe mine daca nu am pus invataturile ortodoxe sub semnul intrebarii cu postarile mele..) Nu ataca pe nimeni, doar atrage atentia. Asta apropo de ce vom spune la spovedanie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce rugaciune spunem pt servici nou? | Mirela0110 | Generalitati | 7 | 21.11.2011 15:35:25 |
cat de puternic este satana pana la urma? | victortiti89 | Generalitati | 20 | 16.06.2011 19:33:03 |
ce s-a intamplat pana la urma? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 20.05.2011 08:49:05 |
De ce ne temem sa-I spunem numele ? | Mihnea Dragomir | Intrebari utilizatori | 17 | 27.02.2011 12:56:05 |
Ce este pana urma adevarata credinta? | annajanette | Generalitati | 21 | 17.06.2010 08:52:08 |
|