![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In afara de asta, te abati de la subiect. Esti tu (sau canoanele si sinoadele invocate de tine) mai mare decat Dumnezeu, ca sa stii cand si daca isi retrage Dumnezeu Harul? Este Dumnezeu supus canoanelor sau sinoadelor, fie ele si cele 7 Sinoade Ecumenice? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu stiu cind Dumnezeu isi retrage Harul, dar, dupa cum vad, tu nu ai nici un fel de retineri: Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai frate/soro Orthodoxia acum sincer pe fratia reprezinti oficial pozitia vreunei Biserici Ortodoxe pe stil vechi ?
Eu nu cred. Ce zici aci este parerea fratiei tale,care dupa cum se observa nu coincinde cu pozitia majoritatii Bisericile ortodoxe zise pe stil vechi. Arata-mi fratia ta acolo unde ar zice acel arhiereu ca membri BO Rusa daca ar fi venit in ROCOR ar fi trebuit rebotezati. Eu nu vad.E destul de clar ca atunci cand se refera la crestin ortodoxie se include si IPS Kalistos Ware. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca Ips Ware este ecumenist, nu inseamna ca tot ce spune el si face este erezie. La fel de adevarata este afirmatia pentru orice crestin. Ips Chrysostom nu apartine majoritatii, ci minoritatii ciprianite. Iar in ce ma priveste, da, sint in ton cu pozitia Bisericii Ortodoxe (de Stil Vechi, daca vrei neaparat). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Botezul | Hartford | Biserica Ortodoxa Romana | 34 | 30.12.2009 13:30:00 |
botezul | dulcineea | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 70 | 09.09.2008 10:17:27 |
Botezul | ionut | Botezul | 33 | 03.12.2006 12:48:10 |
botezul | mircea/ovidiu | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 0 | 28.08.2005 01:10:00 |
|