Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2010, 13:57:01
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bilibox Vezi mesajul
Credinta vine din copilarie...fiecare cu ce a fost invatat si ce i-a fost varat pe gat de mic copil.
La mine nu a fost asa.

Citat:
Probabil o parte este datorata si creierului care ar fi predispus sa creada in...ceva ....o teorie zice ca
"the human brain once assumed a state known as a bicameral mind in which cognitive functions are divided between one part of the brain which appears to be "speaking", and a second part which listens and obeys. "
O alta teorie. Sa revii cand vor descoperi oamenii de stiinta cum functioneaza creierul.

Citat:
Totusi traim in secolul 21 si nu inteleg cum cineva mai crede in zei , cand scrie de pe un computer ajutat de tranzistoare ce sunt aproape la fel de mari cu a miliarda parte dintr-un metru.
Tocmai de aia trebuie sa exite un Zeu, ca altfel n-am fi descoperit nimic. Mai mult, existenta nu ar fi fost posibila fara o Ratiune cauzatoare.

Eu personal consider inventarea tranzistorului o mare minune deloc intamplatoare. Vorbesc din perspectiva unui absolvent de Electronica si Telecomunicatii.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sociologia credintei Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 92 03.02.2016 17:17:28
Marturisirea credintei antoniap Biserica Ortodoxa Romana 72 27.12.2013 19:30:21
Inceputul credintei... Man Teo Generalitati 143 10.09.2011 09:52:42
Nevoia credintei Kronos Generalitati 16 26.06.2011 17:17:25
Universul Credintei TVR C-tin Biserica Ortodoxa Romana 2 27.03.2008 23:56:48