![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
am ramas masca de aceasta demonstratie de inteligenta a lui einstein
|
|
|
|||
|
|||
|
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Personal, am dat de ea de multe ori pe forumuri, aruncata acolo ca "dovada" (cu toate ca nu dovedeste nimic), dar recunosc ca acum e prima data cand vad ca exista o versiune care arunca si teoria evolutiei in discutie. Nu stiu cum ai putut ramane masca, avand in vedere ca "Einstein" face cateva greseli de logica in respectiva poveste (rationamentul circular e una din ele). Referitor la evolutie, e evident ca cine a inventat fragmentul ala si l-a atasat discutiei a rercurs la vechile "argumente" creationiste, gen "evolutia nu a fost observata" si la omniprezenta afirmatie (gresita): "omul a evoluat din maimuta".
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Atunci banuiesc ca ai sa fi la fel de impresionata de textul de mai sus, scris de Einstein cu citeva luni inainte de a muri |
|
|
|||
|
|||
|
Nu e demonstratie de inteligenta si nici nu-i apartine lui Einstein. Da important e ca ai ramas masca!
|
|
|
|||
|
|||
|
am o nedumerire ,cum ati ajuns atei? cit ati citit sau experimentat?daca crezi in dumnezeu nu te costa nimic daca nu exista dar daca nu crezi si exista pierzi totul. e simplist ce zic dar un motiv de reflexie pr atei inversunati."crucea e nebunie pentru cei ce nu cred dar biruinta pentru cei ce cred".mie mila de voi cei atei caci aveti impresia ca le stiti pe toate dar va rataciti in intuneric si nestiinta
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre Pariul lui Pascal, e un argument destul de penibil care nici macar nu e prezentat corect. Chiar nu pierd nimic daca eu cred si D-zeu nu exista? nici macar ceva timp, sau bani? Sau un mileniu (evul mediu adica)? Nu cred ca am intalnit vreun ateu care sa fi avut impresia ca le stie pe toate. Dimpotriva, cred ca noi stim extrem de bine ca avem multe limitari. Asta spre deosebire de "orto"docsi care detin adevarul, dreapta credinta si se roaga la adevaratul D-zeu care a inspirat o Biblie jenanta. Noi suntem aia care spunem ca nu avem nimic special, ca am aparut in cateva miliarde de ani in urma evolutiei care nu ne are drept scop suprem, iar voi sunteti creatie divina, centrul universului si tot noi cica suntem aroganti. Ciudat cum noi suntem cei care ne aflam in nestiinta desi religia a fost o piedica in calea stiintei. intuneric a fost atunci cand religia a fost puternica. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Personal cred ca stiinta adevarata si religia adevarata au acelasi scop si merg mana in mana.Insa stiinta este compusa dintr-un amalgam de teorii dintre care unele se contrazic cu altele si din oameni de stiinta care se contrazic unii cu altii.De aceia as spune ca e cam putina stiinta asta adevarata si prea multe teorii sunt prezentate la rangul de fapte. |
|
|
|||
|
|||
|
In schimb nu e cazul cu religiile :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Dese au fost controversele intre Einstein Neil Bohr si alti oameni de stiinta.Se stie ca lui Einstein nu ii placea fizica cuantica, si nu prea era de acord cu mecanica cuantica si cu urmasii lui Newton :).Fiecare cu "stiinta" lui.Nu putem zice nici ca Einstein a fost perfectiunea ratiunii si a intelegerii si la scoala o mai dadea in bara, ba unii il puteau considera chiar normal, sau de ce nu "prost".Deci si stiinta asta in mare parte e un "rahat"!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 22:52:20 |
| Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 17.08.2010 00:01:34 |
| Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 17:49:03 |
| De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 23:51:32 |
| ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 22:21:58 |
|
|