![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru un om matur existenta lui Dumnezeu e evidenta si din lumea materiala. Atâtea planete si galaxii pustii si aici pe pamânt datorita unui sir lung de coincidente imposibile totul duduie de viata.
Dar mai mult de atât nu se putea masca existenta Creatorului, ar fi însemnat ca omul sa nu fie creat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Viata este cu siguranta mult mai frecventa in Univers... Pe Marte a existat la un momentdat apa multe, probabil si viata... nu e exclus sa se mai gaseasca si acum. La fel se presupune ca si in apele aflate sub stratul de gheata al satelitului Europa se poate sa se gaseasca viata... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca nu am inteles bine. Dumnezeu a creat tot acest univers pentru a se ascunde de noi? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La întrebarea a doua: ai o explicatie mai buna pentru faptul ca nu ne-a creat de la început în prezenta Sa?
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 04.03.2010 at 10:15:10. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce ne-a pus Dumnezeu în aceasta lume unde nimic nu pare a vorbi despre El (cu exceptia învataturii Bisericii)?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar vreau sa stiu. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate pentru ca de fapt nici macar nu exista? Practic tu spui ca D-zeu este dovedit prin absurditatea existentei lui.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Facem pariu ca daca se descopera viata pe alte planete ai sa zici ca D-zeu a creat-o chiar daca acum lipsa dovezilor te face sa spui ca: Citat:
O sa ne facem de tot rahatu cond or veni extraterestrii si-o sa vada ca am pierdut milenii in rugaciune. |
![]() |
Tags |
evolutionism |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice | tot-Laurentiu | Dogmatica | 15 | 11.04.2014 00:40:59 |
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 17 | 12.04.2008 01:35:49 |
|