![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este bine sa ti-l nalucesti pe Dumnezeu care e supra-personal si nu poate fi gandit despre Dansul ci putem sa credem doar despre Dansul.
Adica Dumnezeu nu era nici de parte bolsevicilor nici de partea nazistilor ci este ca sa zic asa de partea tuturor oamenilor.Si dealtfel si zice Dumnezeu: "8.Căci gândurile Mele nu sunt ca gândurile voastre și căile Mele ca ale voastre, zice Domnul. 9.Și cât de departe sunt cerurile de la pământ, așa de departe sunt căile Mele de căile voastre și cugetele Mele de cugetele voastre." (cartea Sfantului prooroc Isaia,capitolul 8.) Asta apropos de absurditatile unora inspirate de draci ca unii oameni nu sunt cuprinsi in planul de mantuire a lui Dumnezeu. Nazismul a fost cea mai grea erezie iar dupa nazism a fost bolsevismul ateist. (doar se si stie de tratatul Ribentrop-Molotov). Eu am zis ca ar fi bun ca regim social un comunism crestin ortodox nu un comunism ateist. Daca dl Ceausescu devenea foarte crestin ortodox si dadea libertate si mai mare pentru cele religioase apoi nu mai puteau inselatii de draci KGBisti si ce alti inselati de draci au facut "revolutia" (adica lovitura de stat) in Romania in 1989 sa faca vreodata asemenea lovitura de stat. Si atunci s-a inceput de niste inselati de draci procesul de distrugere a neamului romanesc. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Spovedanie neterminata a poporului meu | C.tin | Pocainta | 20 | 08.01.2009 02:52:26 |
Dreapta credinta a poporului roman | phradmon | Biserica Ortodoxa Romana | 33 | 26.10.2008 10:57:00 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|