![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sti ca anul viitor se implinesc 100 de ani de existenta a biserici voastre ? .Asta dupa ce v-ati despartitt de biserica ortodoxa .Incotro veti merge mai departe .cu interpretarile voaste a sfintei scripturi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu as vrea sa discut prea mult despre botez, cum spunea cineva dinaintea mea, s-a discutat prea mult si prea fara folos. Dumnezeu e intelept si stie ce face, nu va lasa din mana Lui pe niciunul din cei care sunt scrisi pentru mantuire. Cojanete, stiu si mi se pare irelevant. Ma voi duce inaintea lui Dumnezeu cu faptele mele, nu cu ale bisericii mele, nici cu ale neamului sau ale stiu eu cui. Tot ce vreau e sa fiu mantuita si sa traiesc cu Dumnezeu aici si dincolo de moarte. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca botezul nu este necesar, iar sfintenia copiilor se dobandeste prin meritele parintilor, daca nu credeti in pacatul ancestral, atunci pentru ce S-a mai intrupat, a suferit, a murit si a inviat Dumnezeu, dupa parerea voastra ? Sau nu Dumnezeu s-a intrupat, ci Isus a fost doar un om si un profet mai bun ca altii ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca Hristos e Dumnezeu intrupat care a murit pentru a reabilita omul cazut in pacat iar cei ce cred in El sa capete mantuirea. Fara EL nu ar exista pocainta, curatire, sfintire, nici nu sunt posibile alte fapte de credinta, caci numai El ne da putere sa le facem. Dar Dumnezeu e drept si nu va trimite in iad un copil care a murit nebotezat, fara sa apuce sa pacatuiasca, asa cum nici pe talharul de pe cruce nu l-a trimis in iad pentru ca nu a avut timp sa se boteze. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Care păcat ?
|
|||
|
|||
![]()
Pacatul ca notiune. Deci toate pacatele in care a cazut.
|
|
|||
|
|||
![]()
de la botez la moarte nu mai pacatuiti?cum faceti? nu mai traiti in lume?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ca si voi. Nu mai pacatuim cu voia. Daca mai pacatuim fara voie ne cerem iertare de la Dumnezeu si ne straduim sa nu mai facem. Dumnezeu tine seama de faptul ca omul se lupta sa faca binele, desi raul sta lipit de noi, cum spunea Sf Ap Pavel.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca nu te deranjeaza, imi poti spune carei confesiuni apartii?
|
|||
|
|||
![]()
Desigur. :) Merg la penticostali si multi de pe aici stiu asta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|