Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.04.2010, 07:21:33
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Motivul pentru ca Ben , care este inginer nu doreste sa-ti explice de ce nu arde flacara este pentru ca voi de aici nu respectati aceasta profesie, si in general dati peste nas oricarei pareri bazate pe certitudini tehnologice si stiintifice..deci orice experienta profesionala este luata in deridere.
Ironia este ca ei de fapt sunt cei de ris!

Ben fiind inginer a luat foarte multe cursuri care tin de structura flacarii si distributia caldurii in functie de culori..insa aici nu ai cu cine sa vorbesti din motivele de mai sus, deci neavind cu cine conversa totul se transforma inginereste in mistocareala!, ..vezi Koinjiro , Ben, topcat, si altii

Tu, Andrei, ce astepti, deoarece dai senzatia ca ORICE ti s-ar prezenta drept explicatie tu o negi, pe ce baze??? ..numai stiute de tine!..si ma rog de cei cu care te aflii in aceasta stare
Pe ben l-am întrebat altceva, daca a fost sau nu de fata la slujba de înviere. Nu a vrut sa raspunda, asta poate fi si din pricina ca nu a fost.

Sa respect inginerii? În familia mea majoritatea sunt ingineri si nu ma impresioneaza cu nimic un inginer.

Mistocareala îi apartine lui ben, care face orice numai sa nu raspunda direct la întrebari. Uite de pilda cum arunca afirmatia din ultimul lui mesaj de aici, cu substanta care ar veni de la nu-stiu ce universitate. De ce nu da detalii?

Ce mi s-a prezentat si am negat? Teoria cu focul grecesc? Pai acel foc avea alta compozitie (presupusa, ca formula nu se cunoaste) si alte proprietati.

Nici tu nu ai raspuns cum de nu a putut fi prezentata una din acele lumânari în manunchiuri care sa contina substanta. Ce poate fi mai simplu decât asta? Unde sunt detractorii minunii care au participat la slujba de înviere?

Cel ce neaga sistematic esti tu, care elimini din start posibilitatea ca aici sa aiba loc un miracol. De ce nu esti deschis sa accepti si aceasta posibilitate?

Daca va eschivati de la raspuns atunci de ce ati intrat sa lansati acuzatii de escrocherie pe un topic care nu era destinat unei astfel de dezbateri?

Last edited by Traditie1; 15.04.2010 at 07:43:53.
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 09:05:54
ben_gal
Guest

Implicit Chestia e ca am raspuns

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Pe ben l-am întrebat altceva, daca a fost sau nu de fata la slujba de înviere. Nu a vrut sa raspunda, asta poate fi si din pricina ca nu a fost.
sunt erori
Insiruire logica:

1) cind o persoana nu raspunde ori e surda, ori nu vrea sa raspunda.
1.1 daca e surda ii mai tipam odata.
daca e mesaj scris, poate ca este orb.
daca e pe forum si, totusi...[vezi in cont.]
1.2 daca nu vrea sa raspunda, atunci motivele pot fi. pe putin, sase in numar.
etc.

2) CHESTIA E CA AM RASPUNS.

MAI CITITI ODATA, domnule Traditie1.
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 09:12:18
ben_gal
Guest

Implicit

Citat:
Pai acel foc avea alta compozitie (presupusa, ca formula nu se cunoaste) si alte proprietati.
Formula:
S2C

Citat:
nu ma impresioneaza cu nimic un inginer.
Invat mult de la ingineri de alte profesii.
Invat si de la rabini, preoti, imami.. Invat si aici.

Si, Doamne! Stiu atit de putin.. Mai lasa-mi mintea, o, Doamne! Multe sunt de invatat.

Last edited by ben_gal; 15.04.2010 at 09:15:51.
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 16:21:34
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:

Sa respect inginerii? În familia mea majoritatea sunt ingineri si nu ma impresioneaza cu nimic un inginer.
Mie sincer imi pare rau ca gindesti in felul asta ( stii doar foarte bine din tumultuoasa noastra istorie cine a gindit asa si a actionat ca atare... desconsiderind profesiile si oamenii de stiinta.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos Ion Pop Generalitati 24 18.04.2012 08:06:28
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? joshoo Generalitati 8 03.11.2010 13:02:11
Lumina sfanta speranta1970 Pelerinaje la locuri Sfinte 2 15.02.2010 11:27:42
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? TheBigSmoker Generalitati 20 03.01.2010 13:42:52
Ce v-ati propus pe anul asta? Hartford Generalitati 22 29.01.2008 00:21:24