![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ma simt confortabil sa dau explicatii medicale.. mi s-a vorbit totusi de inhibarea unor enzime care actioneaza in producerea prostaglandinelor (care, la randul lor actioneaza asupra hipotalamusului, au rol in termoreglare).. cam asa ceva. Daca nu am inteles este vina mea. Deci poate nu se stie exact pe care receptori se fixeaza si cum anume actioneaza la nivel molecular, dar vorbim despre lucruri concrete: niste ibuprofen pe care-l vedem si ii recunoastem structura chimica, niste prostaglandine si alte enzime.. se pot urmari niste modificari etc... Pe cand in cazul homeopatiei, daca eu si sotul ne tratam cu remedii homeopatice diferite.. si etichetele cad de pe flacoane.. este posibil ca prin analiza compozitiei chimice sa se afle al cui este fiecare flacon? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
-antitermicele influențează prostaglandinele din corp și că -hipotalamusul are un rol important de jucat în temperatura corpului. Nu vi se pare că lipsesc niște verigi ? Asta înseamnă să elucidezi, la nivel științific, un mecanism de acțiune ? Dacă nu mă credeți pe mine, dați un google după: "Tylenol mechanism action" și "Diclofenanc mechanism action" Citat:
bioterapie, înșelare demonică |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|