![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica Ortodoxa Romana cel putin, la ora actuala este depasita. Pentru ca se afla amplasata intr-o tara cu 90% ortodocsi potentiali din care abia daca are capacitatea de a gestiona pe cei cam 4% efectivi care frecventeaza biserica. Cu alte cuvinte, abia se poate ocupa de cei care vin la Biserica, ar puatea poate sa-i ajute cumva pe cei care sunt mai nehotarati din oarecare superficiale motive, dar pana sa ajunga si la cei indoielnici sau chiar ostili..e un drum cam lung. Solutia ar fi mai multi preoti ... insa in teorie e usor, in practica..mai greu, oamenii cu adevarat buni nu se produc peste noapte sau ..din mai nimic. Deja s-au construit biserici intr-un ritm record ..cica cam 1 pe zi din '89 incoace dar tot nu e suficient.. Last edited by AlinB; 03.05.2010 at 13:27:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Sau implicarea mirenilor in ajutorarea fizica si spirituala a oamenilor. Totul pe bietii preoti...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Se implica, nu vezi aici ce implicare? :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si deocamdata care ar fi problema daca vor veni oamenii la Sf Liturghie duminica si vor sta si in curte daca nu mai e loc in biserica, la fel ca de Paste?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ascultarea de Biserica - pana unde ? | Erethorn | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 03.08.2012 14:14:51 |
O biserica unde se fac cateheze | Elenis | Generalitati | 18 | 14.04.2011 22:32:33 |
Despre ura.. Cum iertam celui ce ne uraste si e greseste | ionut12 | Generalitati | 0 | 28.09.2010 23:46:17 |
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 13:54:22 |
|