![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Esact, io'nchid usa si dau drumu' la cani.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A crede in D-zeu ca apoi sa dobandesti mantuirea implica si faptele bune. Pt ca teoria despre D-zeu o stie si betivul si ateul, iar cel care infaptuieste si faptele cele bune (dar care sunt astea?) se arata a fi Omul lui D-zeu...pastrand linia calauzitoare a Evangheliei poate ajunge la desavarsire= la mantuire. Mantuirea incepe de la apa botezului si se sfarseste la mormant. Nu poate sa spuna nimeni ca este mantuit...doar ca se lupta pt dobandirea mantuirii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"potrivnicul vostru diavolul umbla racnind ca un leu cautand pe cine sa piarda", zice apostolul. Ai auzit de satana? Ai vazut cum a reusit sa insele niste oameni simpli, fara pacat, inocenti etc? Oare astazi satana si-a pierdut puterea? Oare nu poate sa mai amageasca pe nimeni? Majoritatea NP vb despre faptul ca sunt mantuiti. Pe ce se bazeaza ei, atata timp cat tot ei spun ca "mantuirea se poate pierde"? Jucati alba-neagra cu mantuirea?...vai! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnule Vasalie daca ar veni un mormon aici in casa noastra si ar trage de unul singur concluziile, ce ar fi bine sa facem cu dansul? Fiti foarte atent la modul cum raspundeti..caci in acelasi nod vom proceda si cu dumneavoastra. Noi iubim tare mult dreapta credinta si respectam pe cei care intra casa noastra in dorinta de a cunoaste, dar concluziile sa le intoarceti de acolo de unde izvorasc, sa stiti nu intotdeauna vorbeste omul. Omul de multe ori este doar o unealta, si cel ce tranteste cateva versete, fara a intelege absolut nimic, o fi si el o unealta. Cel care ne stapaneste, acela ne va si conduce. Domnule Vasalie incercati sa-l convingeti pe fratele penticostal, sa nu mai lectureze din Vietile Sfintilor, ca o fi multa inselaciune acolo..defapt la intrebarea aceasta dansul va va raspunde. Da..fiecare clipa are importanta ei..sa observam modul cel mai viclean..prin care potrivnicul ne conduce spre ratacire, spre moartea, moartea sufleteasca. Sa urmarim cu atentie cum vicleanul aduce concluzia..sub forma ..unei intrebari.. -"Dumnezeu a zis El, oare, sa nu mancati roade din orice pom din rai?" -"Cred ca este corect sa concluzionam: invatatura Bisericii este invatatura Sfintei Scripturi. Sau,crezi ca Sfanta Scriptura este incompleta? Are cumva nevoie de adaosuri sau de invataturi inlocuitoare (numite "invatatura bisericii")? Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu, la doamna Doriana am vazut o anumita bunavointa, cat si la fratele penticostal..in schimb cei care vor sa fie stapani in casa noastra..cum sa ne comportam cu ei. Domnule Vasalie nu aveti curajul sa spuneti ca Sfintii Parinti nu sunt Sfinti, in schimb spuneti ca invatatura lor ar fi de la potrivnicul. Sa stiti ca in ortodoxie nu exista jumatati de masura, ori e de la Dunnezeu..ori e de la vicleanul. Acum ne-om intreba cu totii de unde sunteti dumneavoastra, caci noi pe Sfintii nostri Parinti i vom cinsti in continuare, si i vom incuraja, atat pe fratele penticostal, cat si pe doamna Doriana sa lectureze, cat le-o fi lor cu putinta..si Dumnezeu le va rasplati. Sa ma iertati. |
|
|||
|
|||
![]()
Mantuirea e 100% sigura din punctul de vedere al lui Dumnezeu. Omul o poate lasa din mana oricand!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A fost darul lui Dumnezeu care a venit in viata mea cand m-am pocait de pacatele mele si le-am parasit, am crezut in Crucea Domnului Iisus si am fost botezat. E de datoria mea desigur sa veghez, sa fac fapte bune, sa ma pocaiesc cand pacatuiesc si sa lucrez pana la capat mantuirea mea. Daca nu voi face asa o voi pierde. Ce e alba-neagra aici? Eu cred ca si un ortodox practicant a fost mantuit, este pe calea mantuirii si se lupta pentru a lucra pana la sfarsitul vietii mantuirea lui. In viata ta nu a intrat mantuirea prin taina Botezului, a Spovedaniei, a Impartasaniei? Hristos nu e in viata ta? Tu te crezi din categoria celor „nemantuiti”? Last edited by penticostalulmantuibil; 07.05.2010 at 17:44:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Faptul ca majoritatea NP vb despre mantuirea lor, este demonstratie de credinta in dragostea lui Dumnezeu si o lauda la adresa Sa. Insa, o credinta adevarata duce la ascultare de Dumnezeu si la o lupta continua impotriva pacatului. "Voi nu v-ați împotrivit încă pînă la sînge, în lupta împotriva păcatului."(Evrei 12:4) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-o buna zi vom da socoteala pentru fiecare cuvant pe care il rostim, daca aveti ceva de spus, faceti-o cu tarie si cu credinta, astfel vom sti si noi cu totii de unde veniti si incotro va indreptati, nu trantiti niste cuvinte care numai dumneavoastra stiti de unde izvorasc..caci cei care slujesc cu ochiul(de vazul lumii..da..e plina pamantul de ei)..si cei care slujesc cu inima, sunt atat de rari..da sunt foarte greu de gasit.. Deci daca aveti ceva sa ne spuneti..din inima va rog sa o faceti..astfel sa ne lasati..nu mai necinstiti dreapata credinta..caci noi o pretuim..e tot ce ne-a mai ramas in modernismul acesta ce doreste parca sa ne inghita. Nu ne lasa Bunul Dumnezeu..e mereu cu noi.. Iertare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu am citi cu placere unele invataturi ale Sfintilor Parinti (in special cele ale Sfantului Ioan Gura de Aur). Dar, trebuie sa avem grija si sa verificam cu Sfanta Scriptura orice invatatura. Asa au facut si niste credinciosi, care au verificat cu Scripturile chiar invataturile Sfantului Apostol Pavel. Si marele Apostol i-a laudat pentru aceasta. "Au primit Cuvîntul cu toatã rîvna, si cercetau Scripturile în fiecare zi, ca sã vadã dacã ce li se spunea, este asa."(Faptele Apostolilor 17:11) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Ioan 10 se spune clar ca pe credincios nu-l poate smulge nimeni din mana Tatalui. "Oile Mele ascultă de glasul Meu și Eu le cunosc pe ele, și ele vin după Mine. Si Eu le dau viață veșnică și nu vor pieri în veac, și din mâna Mea nimeni nu le va răpi. Tatăl Meu, Care Mi le-a dat, este mai mare decât toți, și nimeni nu poate să le răpească din mâna Tatălui Meu. " Si plus de asta,chiar daca ar putea el insusi sa se smulga, un om care a fost mantuit si a trait aproape de Dumnezeu nu va vrea sa plece de langa El. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|