![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Mantuirea e 100% sigura din punctul de vedere al lui Dumnezeu. Omul o poate lasa din mana oricand!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-o buna zi vom da socoteala pentru fiecare cuvant pe care il rostim, daca aveti ceva de spus, faceti-o cu tarie si cu credinta, astfel vom sti si noi cu totii de unde veniti si incotro va indreptati, nu trantiti niste cuvinte care numai dumneavoastra stiti de unde izvorasc..caci cei care slujesc cu ochiul(de vazul lumii..da..e plina pamantul de ei)..si cei care slujesc cu inima, sunt atat de rari..da sunt foarte greu de gasit.. Deci daca aveti ceva sa ne spuneti..din inima va rog sa o faceti..astfel sa ne lasati..nu mai necinstiti dreapata credinta..caci noi o pretuim..e tot ce ne-a mai ramas in modernismul acesta ce doreste parca sa ne inghita. Nu ne lasa Bunul Dumnezeu..e mereu cu noi.. Iertare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intai sa o gasim si dupa aceea mai vorbim |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Ioan 10 se spune clar ca pe credincios nu-l poate smulge nimeni din mana Tatalui. "Oile Mele ascultă de glasul Meu și Eu le cunosc pe ele, și ele vin după Mine. Si Eu le dau viață veșnică și nu vor pieri în veac, și din mâna Mea nimeni nu le va răpi. Tatăl Meu, Care Mi le-a dat, este mai mare decât toți, și nimeni nu poate să le răpească din mâna Tatălui Meu. " Si plus de asta,chiar daca ar putea el insusi sa se smulga, un om care a fost mantuit si a trait aproape de Dumnezeu nu va vrea sa plece de langa El. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De une au unii certitudinea ca nu sunt genul care nu pleaca de buna voie? Ma rog, la o adica nu-l impiedica nimeni sa aiba dulcea naivitatea sa se considera asa, cel putin pana la proba contrarie. Ba dimpotriva, in unele medii (se stie care) e chiar incurajat sa-si faca astfel de iluzii.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pilda semanatorului indica categorii de oameni care la inceput au acceptat cuvantul si pareau ok dar apoi l-au lepadat si Domnul Iisus vorbeste despre ei ca nu au fost mantuiti niciodata, nu ca si-ar fi pierdut mantuirea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei au imprumutat niste concepte de la BigBrother care nu prea le-au tradus cum trebuie in limba romana. Daca ei inteleg mantuirea ca proces in desfasurare, care nu exclude si un rezultat negativ, ar trebui sa zica: suntem mantuibili. Adica ne-am incadrat pe drumul cel bun (dupa mintea noastra) e posibil sa ajungem la destinatie. Dar e posibil si sa nu ajugem. Asta e un punct de vedere ortodox. Dar care exclude folosirea expresiei "suntem mantuiti". Ce sa mai vorbim de garantii impanate cu citate hocus-pocus din Biblie care ignora contextul. Aici este pacaleala, aici este "vanzarea de indulgente" in varianta neoprotestanta. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta neinsemnand bineinteles ca imi este anulata vointa, ca nu mai pot sa plec de langa Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu acceptati dialogul cinstit..va mai treziti cu cate o piatra in cap..sa stiti ca noi nu avem putere sa judecam si sa lovim pe nimeni..dar ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa aiba mila de voi cand huliti cele sfinte. Cand sunteti intrebati, nu raspundeti..cand va mai mana vicleanul mai trantiti cate un verset, de oamenii pasnici va feriti..parca savurati conversatiile acestea care nu duc nicaieri.
Daca treceti pe drum si vedeti ca arde o casa..sa sariti in ajutor..si Bunul Dumnezeu va va rasplati..iar pedeapsa e pentru cei care vicleneste vor sa aprinda casa. Lumina dumnezeiasca e in dreapta credinta si focul potrivnicului nu are putere sa cuprinda lacasul sfant..biserica noastra este raul purtator de viata de la inceputul veacurilor. Va primim cu mare drag in lacasul nostru, la dreapta credinta..iar cei care au total alte interese, viclesuguri..nu lasati sa vina mania Lui Dumnezeu peste voi..caci a huli este atat de lesne(Almaris, Vasalie ..sa ma iertati, dar va rog sa va masurati cuvintele, mereu va scuzati dupa ce huliti.. este chiar un pacat foarte mare). Daca doriti sa va primim cu bucurie..sa ne spuneti cine v-a trimis, de unde veniti si incotro va duceti. Poate va putem chiar ajuta..iar daca nu aveti nevoie de ajutor..sa ne iertati noi primim oile pierdute ale lui Israel. Celelalte oi ascund multa viclenie..si suntem si noi cu multe nevointe..si pacate...si nu vrem cumva a le gresi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|