Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Bisericile nu se destrama asa de repede Geony. Ai uitat probabil cate scandaluri au fost in istoria bisericii: ierarhi corupti, profetii foarte importante neimplinite, compromis cu regimurile politice, pacate grave, etc.
Confesiunile respective nu s-au destramat. S-au scuturat si au mers mai departe.!
|
Am sa i-au rand pe rand pe fiecare:
1) ierarhii corupti de care vb au fost mustrati, avertizati si in cel mai rau caz caterisiti (daca stii ce inseamna).
2) Biserica Ortodoxa nu se ocupa cu profetiile, pt ca n-are profeti cu acte in regula cum au penticostalii...
Ps. Asta cu profetiile este la voi!
3)compromis cu regimurile politice, pacate grave, etc. ...pt asa ceva Biserica nu a stat "picior peste picior", stai linistit ca s-au luat masuri.
Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Si apoi te juri cam repede cu mana pe suflet. De ce sa treci la penticostali? Chiar daca s-ar petrece o minune si toti patru talmaci ar scrie la fel. Daca intr-o comunitate se petrece o minune, tu treci imediat din biserica ortodoxa la ei?
Fii putin mai statornic!
|
Acest topic se numeste "Vorbirea in limbi la penticostali", asa ca eu am vb la subiec. Pe mine nu minunile ma atrag la Biserica din care fac parte, ci INVATATURA DE CREDINTA pe care o propovaduieste.
Minunile ii atrag pe sectari...sa nu-ti spun cum au trecut cateva fam. de pe la noi la penticostali cand au auzit ca se tamaduiesc de boli...dar cum si minciuna si inselarea fac parte din "catehismul sectar", au prin teren.