Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.05.2010, 15:51:46
fall3n fall3n is offline
Member

Data înregistrării: 04.03.2009
Locație: Ramnicu Sarat jud Buzau
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fall3n
Wink

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
E o greseala numai din punctul de vedere al omului mediu.
Ar fi fost o greseala, intr-adevar, daca ar fi fost creat de un creator inteligent sau daca ar aparea ca urmare a vreunei mutatii cauzate de om.
Nu e cazul homosexualitatii, care apare in mod natural in natura.
Dar nu tot ceea ce apare in mod natural trebuie neaparat sa umble pe strada.
Si daca omul mediu crede asa ceva sunt tare interesat ce crede omul mare/avansat (banuiesc ca e si intreg la minte) in acest caz ! spui ca homosexualitatea apare in mod natural in natura...poti sa exemplifici ? sau am inteles eu gresit ?
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 16:00:21
blue_cat blue_cat is offline
Member

Data înregistrării: 16.02.2010
Implicit

Citat:
Dar de ce nu ne-ar preocupa? Nu exista numai agresivitate fizica, exista si agresivitate vizuala. E greu sa nu bagi in seama un barbat in ciorapi si rujat :)
Inteleg ca si oamenii handicapati sau cu pielea de alta culoare te agreseaza vizual...

Citat:
Tot doua sint nedumeririle mele cu privire la acest subiect: de ce homosexualii si cei care ii sustin sint chiar asa de mirati ca lumea obisnuita e intrigata de prezenta lor (vorbesc de cea stridenta) pe strada
Nu toti homosexualii au o prezenta stridenta, de fapt, foarte putini, si oricum ti se pare mai agresiv un barbat deghizat in femeie decat unul inarmat cu un ak 47?
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 16:02:28
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de fall3n Vezi mesajul
Si daca omul mediu crede asa ceva sunt tare interesat ce crede omul mare/avansat (banuiesc ca e si intreg la minte) in acest caz ! spui ca homosexualitatea apare in mod natural in natura...poti sa exemplifici ? sau am inteles eu gresit ?
Pentru mine omul mediu nu este o persoana, reprezinta o medie a caracteristicilor oamenilor.
Am spus in topicul despre homosexualitate, sint nenumarate exemple din lumea animala.
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 16:08:21
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de blue_cat Vezi mesajul
Inteleg ca si oamenii handicapati sau cu pielea de alta culoare te agreseaza vizual...
Nu
Dar nu pot sa nu recunosc ca nu e cazul unui barbat in ciorapi de dama. Asa cum m-ar agresa vizual un om care umbla in chiloti pe strada

Citat:
În prealabil postat de blue_cat Vezi mesajul
Nu toti homosexualii au o prezenta stridenta, de fapt, foarte putini, si oricum ti se pare mai agresiv un barbat deghizat in femeie decat unul inarmat cu un ak 47?
Eu vorbesc de cei cu prezenta stridenta (sa nu-i uitam pe cei care cer anumite drepturi legale, dar asta e alta poveste).
Nu mi se pare mai agresiv vizual, sint destui militari cu ak47, si eu aveam un ak47 la un moment dat.
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 16:16:46
fall3n fall3n is offline
Member

Implicit

Citat:
Pentru mine omul mediu nu este o persoana, reprezinta o medie a caracteristicilor oamenilor.
Am spus in topicul despre homosexualitate, sint nenumarate exemple din lumea animala.
chiar si asa - o medie - spui ca reprezinta o medie a caracteristicilor oamenilor - si nu ti se pare ca fiind una demna de crezut si acceptat ? exista cumva si o caracteristica de varf a oamenilor care ar accepta asa ceva de vreme ce aceasta ti se pare - medie - ? pt ca tu spui - omul mediu - ma rog nu sunt rautacios voiam sa stiu daca exista cumva si o caracteristica de varf care ar putea accepta asa ceva..
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 22:32:11
topcat
Guest

Implicit

Citat:
chiar si asa - o medie - spui ca reprezinta o medie a caracteristicilor oamenilor - si nu ti se pare ca fiind una demna de crezut si acceptat ? exista cumva si o caracteristica de varf a oamenilor care ar accepta asa ceva de vreme ce aceasta ti se pare - medie - ? pt ca tu spui - omul mediu - ma rog nu sunt rautacios voiam sa stiu daca exista cumva si o caracteristica de varf care ar putea accepta asa ceva..
Nu inseamna ca ceea ce gindeste un om mediu e automat corect.
Sa spun drept nu inteleg ce vrei sa afli de la mine
Sa accepte ce?
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 22:44:52
fall3n fall3n is offline
Member

Implicit parca vorbeam despre homosexualitate..

Citat:
Sa accepte ce?
parca vorbeam despre homosexualitate..asa imi aduc aminte..intrebam daca o categorie de oameni cu aspiratii inalte neobisnuite omului de rand (mediu cum i-ai zis tu) poate accepta asa ceva..capisci acum ? :) oricum nu e problema daca nu vrei sa continui ideea..
Reply With Quote
Vechi 30.05.2010, 09:25:22
topcat
Guest

Implicit

Citat:
parca vorbeam despre homosexualitate..asa imi aduc aminte..intrebam daca o categorie de oameni cu aspiratii inalte neobisnuite omului de rand (mediu cum i-ai zis tu) poate accepta asa ceva..capisci acum ? :) oricum nu e problema daca nu vrei sa continui ideea..
Pai homosexualitatea implica mai multe grade de acceptare, de la cea intima la cea publica, de la cea tolerata la cea legalizata.
Oricum, e destul de greu sa ne intoarcem la Grecia antica, unde homosexualitatea era comportamentul normal (nu demult am aflat si eu asta).
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... eodor nastasa Generalitati 15 12.09.2014 11:35:56
"Pace vouă ", o binecuvântare pentru o stare de normalitate ! cristiboss56 Pocainta 4 01.08.2013 19:22:30
Marsul pentru viata ! cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 3 20.03.2012 20:22:39
Marsul vietii la Paris (22 ian. 2012) laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 48 04.02.2012 22:25:19
Marsul Distrugatorului eodor nastasa Generalitati 11 19.04.2010 21:04:37