![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa nu ne abatem de la titlul topicului.
Ce sa facem cu cartile penticostalilor ,dar nu numai ci cu toate cartile sectante ? Rupte bucatele si la gunoi cu ele. Raul zace in ele. Acum cativa ani imi aduce fata o biblie sectanta ,dar ce biblie ,era Noul Testament redus la 50 de pagini. Scris pe foaie luciosa ,frumos editat. O carticica de buzunar. Inauntru ,niste povesti ,nici macar Biblia lui Cornilescu. Nu stiu carui cult apartinea acea Biblie ,cine stie ,poate era a Martorilor... |
|
|||
|
|||
![]()
parerea mea este:aceste carti ale lor se pot depune la poarta casei lor de adunare cind acestia 'sectaresc'si cind vor iesi de la "sectareala"le gasesc acolo,si daca le veti distruge tiparnita "blestemata"va scoate noi editii.problema nu este chear asa grava a celor sectari din tata in fiu,ca ei orcum sunt blestemati sa nu priceapa adevarul,problema cea grava este a "sectarilor spoiti"acestia fiind din aceia oameni stapiniti de tot felul de patimi omenesti:curvie, hotie,sodomie,dar si betie si drogatii care spun ca numai asa au putut iesi din umbra pacatului savirsind alt pacat al neascultarii.acesti oameni sunt o masina fara frine, reparate de sectari si din boschetari au ajuns sectari.oare trebuie sa ne traga cineva de mineca sau sa ne certe sa nu mai fim rai sau acest lucru trebuie sa vina din interiorul nostru?.tot la fel si credinta vine din noi prinIISUS HRISTOS SI JERTFA DE PE CRUCE si celalalte virtuti umane daruite pe-de-deasupra si dupa starea de credinta darurile duhovnicesti cu, care sectari se lauda oriunde si oricind insa a lor sint false.mai vad vri-o doi spoiti paici care sint larmosi ca pechinezii dar scot numai prostii din ei si pun intrebari de "grupa mare"si se falesc ca cei [cazuti si intunecati] cum ca ei sunt mai ortodocsi ca multii ortodocsi, dar nu veti putea fi nici-odata,"doar"daca se intorc la dragostea cea dintai!. alea bune
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu știu de la un părinte că este mai bine totuși să fie arse pentru că se găsește acolo și numele Mântuitorului, al Sfinților, al Maicii Domnului și nu poți să le arunci la gunoi , în toate mizeriile. Așa cum spunea și părintele Cleopa: "Pe foc, pe foc, pe foc !"
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
in primul rand, Dumnezeu nu este nici tolerant, nici ingaduitor , este milostiv. Ia uitate matalute si verifica cand a aparut acest cuvintel si in ce forma si de unde deriva. Si nici indulgent nu este Dumnezeu (alta chestiune mostenita de la catolici - cu, cumpararea indulgentelor). Si totusi , daca-mi pescuiesc informatiile din ape tulburi (de unde ai tras dumneata concluzia asta, numai tu stii ), de ce nu le combati?te agati de talibani de toleranta si de faptul ca nici un penticostal nu sustine ca detine "adevarul absolut"(desi pun pariu ca domnul popper cand a relativizat aceasta notiune nu locuia cu o familie de neoprotestanti penticostali) - stiu foarte bine ce sustine penticostalismul pentru ca unchiul meu este pastor penticostal de multi ani si cunosc ranchiuna si materialele folosite de ei pentru denigrarea "idolatriilor" de tot felul. Poate de unde veniti dumneavoastra sunt toate roz, la mine in Bucuresti nu este chiar asa. Inventarea unei "religii" este o chestiune cat se poate de recenta si "la moda" bazata numai pe sentimentalism si moralism, vezi doamne in stransa legatura cu Hristos, dar tainele unde sunt, unde va sunt sfintii ,unde va este Trairea in Duh si in Adevar, se poate pomeni cumva de o antropologie crestina in cadrul sectei penticostale? Normal ca NU. Dar in fond, toti suntem pacatosi si Dumnezeu ne va judeca dupa cum crede El, nu dupa cum vrem noi
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dai de inteles ca nu este bine sa fim ingaduitori. Sunt foarte deranjat de talibanii penticostali si de cei ortodocsi care incita oamenii la ura. Asta e tot. De cand am intrat pe acest forum am vazut mai mult venin confesional decat am reusit sa vad in toti ce 40 de ani ai mei. Adica, la unii forumisti. Altii sunt oameni normali iar altii sunt niste sfinti. Am specificat ca e bine sa fim intoleranti cu pacatul dar ingaduitori cu oamenii. Pentru ca Dumnezeu este ingaduitor si ne-a poruncit si noua sa fim ingaduitori. Nu o spun eu si nu o spun penticostalii. O spune sfantul Apostol Pavel: Sau disprețuiești tu bogăția bunătății Lui și a îngăduinței și a îndelungii Lui răbdări, neștiind că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăință? Romani 2:4 De aceea, vă îndemn, eu cel întemnițat pentru Domnul, să umblați cu vrednicie, după chemarea cu care ați fost chemați, Cu toată smerenia și blândețea, cu îndelungă-răbdare, îngăduindu-vă unii pe alții în iubire... Efeseni 4:1,2. Citat:
Si te-as sfatui sa nu-ti mai denigrezi public rudele apropiate. Probabil o fac altii destul... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile lui Charles Diehl si alte citate | sophia | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 08.04.2014 01:34:51 |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile oracol cu ingeri, un pacat? | AlinaEM | Generalitati | 38 | 14.03.2011 08:39:51 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
|