![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Suntem in plina evolutie ![]() Dar nu mi-ai zis nimic de dovezile creatiei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E doar un exemplu? Daca da, ce vrea sa demonstreze? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si omul se va schimba. Putem sa zicem ca evolueaza. Dar nu evolueaza in altceva...tot in om evolueaza. Si balena tot in balena evolueaza. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfintii s-au inselat? Nu, nu este adevarat. Daca Dumnezeu a facut lumea, a facut-o asa cum scrie in Geneza. A zis si s-a facut. Nu a zis ... voi face Pamantul ... si a muncit la el vreo 4,5 miliarde de ani. Sau la facut din prima si pe urma 4,5 miliarde de ani l-a admirat? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai ca le incurci rau de tot. Sfatul meu este sa nu mai incerci sa combini cele doua teorii. Studiaza, analizeaza si hotaraste-te in ce crezi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Da..nu se va mai numi balena, dar faptul ca toata specia a evoluat intr-o balenopasare nu tine de evolutia darwinista. Nu incurc nimic. Urmeaza acelasi si singurul fir de la "lup". Daca din balena ia nastere o balenopasare si din balena ia nastere si alt tip de balena..sau poate peste , ar fi evolutie. Dar daca toti..absolut toti indivizii speciei evolueaza..nu e darwinism. Si pana acum..tu numai cu astfel de exemple ai venit. De ce nu mai exista lupul azi? Ca o fi aceeasi balena cu alte adaptari? Dar parca evolutia nu era conditionata de adaptare..se intampla pur si simplu..si atunci lupul ar fi trebuit s atraiasca si azi alaturi de balena.
|
|
||||
|
||||
![]()
Faptul ca zilele din Geneza nu sunt zilele ale saptamanii noastre nu e strain. Ori am avut niste profesori incompetenti, desi ma indoiesc.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|