![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar de unde ideea ca credinta ar fi oarba?
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Prin ce aparat ai vorbit cu el? Telefon, calculator? Daca nu-i de fata persoana si nu folosesti nici un aparat sa-i sesizezi prezenta e iluzie si mergi la medic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa relationezi cu Dumnezeu e simplu; necredinta complica lucrurile pentru ca nu pricepe.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ma lamuresti tu daca tot vorbesti cu D-zeu atat de des, care e diferenta intre revelatie si halucinatie. Am mai intrebat undeva dar nu mi-a raspuns nimeni. Asadar, cum iti dai seama ca nu halucinezi? |
|
|||
|
|||
![]()
Diferenta ar fi ca halucinatia vine de la cel rau iar revelatia de la Dumnezeu. Vocea lui Dumnezeu o pot deosebi numai cei ce sunt ai lui Dumnezeu [Oile Mele cunosc glasul Meu]. Daca vei intra vreodata in familia lui Dumnezeu vei intelege.
|
|||
|
|||
![]()
Practic tu recunosti ca halucinezi dar introduci un mecanism de aparare, ca doar n-o sa fii linistita cu gandul asta. Spui ca Daca e de la D-zeu nu e halucinatie. Pentru mine e, din moment ce cred ca nu exista D-zeu sau diavol iar dovezile tale sunt de fapt confesiuni ale unor intamplari bizare explicate de medicina. Asta confirma faptul ca fiecare isi are D-zeul lui si acel D-zeu gandeste exact ce gandeste persoana in cauza.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O vorba spune: 'Cand ai in mana un ciocan, toate in jur ti se par cuie." Asa si cu halucinatiile: cand tot ce ai e vocea celui rau e normal sa ai pe lista doar halucinatii. Dar lumea e ceva mai mare de atat. Apropo de medicina, nu prea dau doi bani pe parerea ei in materie de spiritualitate...Lucrurile spirituale pot fi analizate numai de oameni spirituali. Un roman a stat trei zile la morga, apoi a inviat si a povestit ce era dincolo. Raspunsul doctorului: "Stiu, am mai auzit de la alti pacienti, dar nu vrem sa credem". Na, poftim inteligenta...
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
fizicianul hawking iar se baga-n seama singur ! | Radu32 | Teologie si Stiinta | 38 | 23.10.2010 18:53:08 |
Stephen Hawking - Nu Dumnezeu a creat Universul | pisi | Generalitati | 263 | 30.09.2010 18:04:58 |
Ce puteti spune? | Darkanian | Generalitati | 19 | 04.07.2010 23:14:35 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
spune nu homosexualitatii | sososoreeena | Homosexualitatea | 36 | 13.05.2009 11:29:02 |
|