![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Banuiesc ca spalatul picioarelor are destul de putini "adepti".
|
|
|||
|
|||
![]()
Mare greseala ca ii canti in struna personajului. Te pomenesti ca o fi si asta vreun ocrotitor sau marturisitor, vreun viitor sfant. Se duce de rapa credinta de tot cu astfel de reprezentari suburbane
|
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit si bune si rele despre voi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Toți cei care se împărtășesc fac și spălarea picioarelor.
|
|
||||
|
||||
![]()
oameni buni sunt in toate religiile si confesiunile,dar adevarul de credinta(necesar mantuirii)se afla doar in Biserica lui Hristos,care dupa credinta mea si a multora este cea Ortodoxa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!
|
|
|||
|
|||
![]()
Diferenta este fundamentala si, dupa cum am mai spus, ca de la cer la pamant. Sfanta prefacere a darurilor de paine si vin in trupul si sangele Domnului prin lucarea Duhului Sfant si a preotilor lui Hristos, este dumnezeiasca si este o minune sfanta, pe cand painea si vinul sectarilor este o prefacatorie, o mascare, o masca, o sceneta penibila si absurda la care Dumnezeu nu este si nici nu poate fi partas. Asemenea ritualuri serbede si putrede precum asa-zisa cina a Domnului a secaturilor sunt total deraiate de la sfanta impartasanie la care am fost invatati de Iisus Hristos, de apostoli si de toti sfintii parinti si toti sfintii Bisericii, precum si de toti dreptcredinciosii pe parcursul a 2000 de ani. Numai acum, la vremuri de socoteala si de sfarsit al istoriei s-au ridicat trepadusi care chipurile mai sunt si biserica si care vin si ne contrazic noua evanghelia cea adevarata cu aberatiile lor sectariste, acre vin ei acum sa ne invete o alta evanghelia decat evanghelia Domnului Iisus, insa pe acestia, noi crestinii ortodocsi, dupa invatatura sfantului Pavel, ii dam anatemei !
|
|
|||
|
|||
![]()
"Adevărul de credință" se află în Scriptură, iar Biserica lui Hristos se numește creștină (adică a lui Hristos).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|