Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.07.2010, 23:55:24
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Adventistii nu au nici o sfanta impartasanie, ci un surogat mincinos si prefacut al adevarate sfinte euharistii, care se face in Sfanta Biserica a lui Hristos.
Sunteți atât de obosit sau de surescitat încât faceți gafe. Parcă altcineva prefăcea...
Vechi 10.07.2010, 00:01:02
Pandion Pandion is offline
Banned

Data înregistrării: 22.06.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de postasul. Vezi mesajul
Adventistii fac spalarea picioarelor, la Sfanta Impartasanie
Banuiesc ca spalatul picioarelor are destul de putini "adepti".
Vechi 10.07.2010, 00:03:28
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vidoveczandrei Vezi mesajul
stii cum se spune gura leului se deschide ca sa inhata pe cineva,dar na reusit.Inca odata Biserica Ortodoxa este ocrotita de Sfintii Parinti si Marturisitorii care stiu sa ne invete ce e bine si ce e rau.
Mare greseala ca ii canti in struna personajului. Te pomenesti ca o fi si asta vreun ocrotitor sau marturisitor, vreun viitor sfant. Se duce de rapa credinta de tot cu astfel de reprezentari suburbane
Vechi 10.07.2010, 00:05:29
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Așa cum am mai spus-o, sunt adventist de ziua a șaptea.
Am auzit si bune si rele despre voi.
Vechi 10.07.2010, 00:14:10
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pandion Vezi mesajul
Banuiesc ca spalatul picioarelor are destul de putini "adepti".
Toți cei care se împărtășesc fac și spălarea picioarelor.
Vechi 10.07.2010, 00:14:45
Negroponte's Avatar
Negroponte Negroponte is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2006
Locație: Barlad
Implicit

oameni buni sunt in toate religiile si confesiunile,dar adevarul de credinta(necesar mantuirii)se afla doar in Biserica lui Hristos,care dupa credinta mea si a multora este cea Ortodoxa.
Vechi 10.07.2010, 00:14:52
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pandion Vezi mesajul
Am auzit si bune si rele despre voi.
Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!
Vechi 10.07.2010, 00:15:26
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Sunteți atât de obosit sau de surescitat încât faceți gafe. Parcă altcineva prefăcea...
Diferenta este fundamentala si, dupa cum am mai spus, ca de la cer la pamant. Sfanta prefacere a darurilor de paine si vin in trupul si sangele Domnului prin lucarea Duhului Sfant si a preotilor lui Hristos, este dumnezeiasca si este o minune sfanta, pe cand painea si vinul sectarilor este o prefacatorie, o mascare, o masca, o sceneta penibila si absurda la care Dumnezeu nu este si nici nu poate fi partas. Asemenea ritualuri serbede si putrede precum asa-zisa cina a Domnului a secaturilor sunt total deraiate de la sfanta impartasanie la care am fost invatati de Iisus Hristos, de apostoli si de toti sfintii parinti si toti sfintii Bisericii, precum si de toti dreptcredinciosii pe parcursul a 2000 de ani. Numai acum, la vremuri de socoteala si de sfarsit al istoriei s-au ridicat trepadusi care chipurile mai sunt si biserica si care vin si ne contrazic noua evanghelia cea adevarata cu aberatiile lor sectariste, acre vin ei acum sa ne invete o alta evanghelia decat evanghelia Domnului Iisus, insa pe acestia, noi crestinii ortodocsi, dupa invatatura sfantului Pavel, ii dam anatemei !
Vechi 10.07.2010, 00:18:02
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Negroponte Vezi mesajul
oameni buni sunt in toate religiile si confesiunile,dar adevarul de credinta(necesar mantuirii)se afla doar in Biserica lui Hristos,care dupa credinta mea si a multora este cea Ortodoxa.
"Adevărul de credință" se află în Scriptură, iar Biserica lui Hristos se numește creștină (adică a lui Hristos).
Vechi 10.07.2010, 00:20:08
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Diferenta este fundamentala si, dupa cum am mai spus, ca de la cer la pamant. Sfanta prefacere a darurilor de paine si vin in trupul si sangele Domnului prin lucarea Duhului Sfant si a preotilor lui Hristos, este dumnezeiasca si este o minune sfanta, pe cand painea si vinul sectarilor este o prefacatorie, o mascare, o masca, o sceneta penibila si absurda la care Dumnezeu nu este si nici nu poate fi partas. Asemenea ritualuri serbede si putrede precum asa-zisa cina a Domnului a secaturilor sunt total deraiate de la sfanta impartasanie la care am fost invatati de Iisus Hristos, de apostoli si de toti sfintii parinti si toti sfintii Bisericii, precum si de toti dreptcredinciosii pe parcursul a 2000 de ani. Numai acum, la vremuri de socoteala si de sfarsit al istoriei s-au ridicat trepadusi care chipurile mai sunt si biserica si care vin si ne contrazic noua evanghelia cea adevarata cu aberatiile lor sectariste, acre vin ei acum sa ne invete o alta evanghelia decat evanghelia Domnului Iisus, insa pe acestia, noi crestinii ortodocsi, dupa invatatura sfantului Pavel, ii dam anatemei !
Somn ușor și dimineața să ne găsească mai înțelepți!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42