![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Calandrin>watch this>intra pe Biblia ortodoxa,varianta Anania Dervent.Uite linkul:http://www.dervent.ro/biblia.php Du-te la Facerea 37:36.Cand vezi cuvantul ,,famen"apare o litera scrisa cu rosu.Click pe ea.In dreapta va aparea o explicatie care te va trimite la FA 8,27.Da click pe FA 8,27 si va aparea scris : ,,Și ridicându-se el, a mers. Și iată, un bărbat din Etiopia, famen , mare dregător al Candachiei k, regina Etiopienilor, care era peste toată vistieria ei și care venise la Ierusalim să se închine,".Si in acel text ai alte indicative scrise cu rosu.Ai sa vezi ca FA=Faptele Apostolilor.Tu probabil cautati la ,,Facerea" unde, intradevar, nu sunt decat 22 versete. Last edited by Scotianul; 11.07.2010 at 18:47:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar in concluzie: Iosif a fost vandut la Heliopolis marelui camaras Putifar si apoi a luat de sotie pe Asineta - fata marelui preot Putifar. De unde stim ca e vorba despre acelasi Putifar? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarea mea este: de unde stim ca Putifar si Poti-Fera sunt una si aceeasi persoana? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur Last edited by vidoveczandrei; 11.07.2010 at 19:30:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am inteles si asta. Insa vezi tu, daca intr-o relatare (indiferent ca e text sacru sau profan) ti se vorbeste despre Andrei si Andrew, nu tragi automat concluzia ca e vorba despre una si aceeasi persoana. In cazul nostru, chiar sunt anumite lucruri care starnesc nedumeriri: Putifar era un fel de "mirean": camaras, dregator, etc. Poti-Fera era insa un preot. Pe ce ne bizuim cand afirmam ca e vorba despre aceeasi persoana? Nu cred ca doar pe o asemanare, sa-i zicem, fonetica intre numele lor cum e cea dintre Andrei si Andrew.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
OK, te rog sa-mi spui si mie daca gasesti vreo confirmare. Multumesc.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
de unde sa ma rog | icer82 | Intrebari utilizatori | 1 | 24.02.2010 14:18:37 |
De unde venim | Danut7 | Generalitati | 2 | 13.02.2010 21:10:38 |
unde gasesc? | iulyaan | Generalitati | 4 | 29.10.2008 09:16:03 |
|