![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cum stiti voi gandul omului si nici un fir de par de capul cuiva nu se misca fara sa stiti voi. Nu exista lucruri sa nu va fie cunoscute - stiti si cine e ateu si se preface a fi credincios, si cine invers, cine a furat si cine nu, absolut totul stiti! Stiti si ca acei oameni si-au pus crucile acelea de fudulie, si ca crucea "nu are nici o putere prin ea" etc etc Data viitoare cand ma intalnesc cu vre-o taina sau nelamurire direct la voi vin...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci cred ca ai face bine sa asculti si concluziile lor profunde, inainte sa te bazezi doar pe lozinci religioase care dupa cum vezi din realitate si din faptele acestor indivizi au picioare scurte! Evident nu toate, dar in cazul de fata da! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 13:26:21 |
| SFINTA CRUCE | cristiboss56 | Din Noul Testament | 47 | 20.01.2012 11:29:01 |
| Iisus pe Cruce | Templier Knight | Din Noul Testament | 14 | 13.12.2010 02:24:04 |
| Cum facem cruce? | Danut7 | Generalitati | 88 | 28.09.2010 01:58:35 |
| cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 12:58:19 |
|
|