Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2010, 23:26:44
Raul Ortodox Raul Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 15.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Omul asta nu a fost niciodata preot ortodox...
Cu cat dispret vorbeste despre ortodoxie asa pare.
Vechi 28.07.2010, 00:59:11
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raul Ortodox Vezi mesajul
Cu cat dispret vorbeste despre ortodoxie asa pare.

Nici macar nu cunoaste ortodoxia, se vede foarte clar....
Daca ar fi cunoscut-o, nu ar afirma ca se pazea de "pocaiti" (nimeni nu stie pocainta aproapelui si nimeni n-ar trebui sa o judece) doar pentru a nu-i lua enoriasii, din care ar rezulta lipsa profitului sau... Ar stii exact de ce sa se fereasca de sectanti... El insa vorbeste despre preotii ortodocsi exact asa cum o fac toti sectarii: cu sarcasm, cu dispret, cu ura...
Ce putem spune mai mult?!? Dumnezeu sa-l ierte pentru tot

Cred ca ar trebui sa ne rugam pentru el, fratilor
Vechi 28.07.2010, 01:46:10
Raul Ortodox Raul Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 15.07.2010
Implicit

Citat:
Daca ar fi cunoscut-o, nu ar afirma ca se pazea de "pocaiti" (nimeni nu stie pocainta aproapelui si nimeni n-ar trebui sa o judece) doar pentru a nu-i lua enoriasii, din care ar rezulta lipsa profitului sau... Ar stii exact de ce sa se fereasca de sectanti... El insa vorbeste despre preotii ortodocsi exact asa cum o fac toti sectarii: cu sarcasm, cu dispret, cu ura...

Eu personal ma rog, desi el a afirmat ca se va ruga ca Dumnezeu sa aduca la credinta "adevarata" si alti preoti.
Vechi 28.07.2010, 10:32:46
Cristina sibiu Cristina sibiu is offline
Member

Data înregistrării: 26.07.2010
Implicit

Citat:

De ce sa se fereasca? ai zis asa :Ar stii exact de ce sa se fereasca de sectanti...
Ei nu cred tot in acelasi Dumnezeu?
Vechi 28.07.2010, 22:40:27
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cristina sibiu Vezi mesajul
De ce sa se fereasca? ai zis asa :Ar stii exact de ce sa se fereasca de sectanti...
Ei nu cred tot in acelasi Dumnezeu?

Nu. Ei cred intr-un Dumnezeu care le intareaste credinta prin semne si minuni, care sta de vorba cu ei ca si vecinul de peste poarta.... Noi credem intr-un Dumnezeu care ne cearta si ne da necazuri atunci cand uitam de El....Eu una nu am nevoie de semne si minuni sa-L iubesc pe Hristos.
Iar Biblia spune ca ereticilor nu trebuie nici macar sa le dam binete...
Vechi 28.07.2010, 22:55:41
postasul. postasul. is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
Nu. Ei cred intr-un Dumnezeu care le intareaste credinta prin semne si minuni, care sta de vorba cu ei ca si vecinul de peste poarta.... Noi credem intr-un Dumnezeu care ne cearta si ne da necazuri atunci cand uitam de El....Eu una nu am nevoie de semne si minuni sa-L iubesc pe Hristos.
Din ce cult faci parte? Dai de inteles ca in biserica ta nu se pomeneste despre icoane facatoare de minuni, despre moaste facatoare de minuni, despre apa sfintita facatoare de minuni, etc. Poate suntem din aceeasi biserica. Nici in biserica mea nu se vorbeste despre astfel de minuni. Se vorbeste, in schimb, despre minunile referitoare la schimbarea caracterului unor oameni, prin puterea lui Dumnezeu.

Citat:
Poti da un verset, in acest sens?
Vechi 28.07.2010, 22:58:01
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de postasul. Vezi mesajul
Din ce cult faci parte? Dai de inteles ca in biserica ta nu se pomeneste despre icoane facatoare de minuni, despre moaste facatoare de minuni, despre apa sfintita facatoare de minuni, etc. Poate suntem din aceeasi biserica. Nici in biserica mea nu se vorbeste despre astfel de minuni. Se vorbeste, in schimb, despre minunile referitoare la schimbarea caracterului unor oameni, prin puterea lui Dumnezeu.

postasule, iar ai venit sa iti insiri aberatiile pe care ti le-au bagat in cap sectarii cand ti-au spalat creierul, mai baiete ?
Vechi 29.07.2010, 09:42:02
IulianBobo IulianBobo is offline
Banned

Data înregistrării: 18.10.2007
Implicit Citatul pe care il cautai

Citeste la Epistola catre Tit a Sf. Ap. Pavel, Cap. 3, V. 10, 11.

Citat:
În prealabil postat de postasul. Vezi mesajul

Vechi 28.07.2010, 22:56:29
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
Nu e adevarat. Daca as urma exemplele unora dintre cei prezenti pe forum ar trebui sa sar in sus ca ars si sa incep cu injurii ca vorbesti in necunostinta de cauza.
Nu toti NP se bazeaza pe semne si minuni, generalizarea ta nu este corecta. Credinta autentica nu se bazeaza pe minuni, ci pe trairea cu Hristos.
Dumnezeu cand ne departam de El ne mustra si ne pedepseste, si asta cred si NP.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. tigerAvalo9 Intamplari adevarate 4 20.12.2012 12:22:21
Un preot a fost înjunghiat mortal la Focsani ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 63 23.06.2012 15:50:29
Un preot din Focsani a fost injunghiat Simply_me Preotul 23 19.06.2012 17:54:57
Ion Creanga - preot ortodox maria32 Generalitati 4 11.06.2010 00:02:09