![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu cat dispret vorbeste despre ortodoxie asa pare.
|
|
||||
|
||||
![]() Nici macar nu cunoaste ortodoxia, se vede foarte clar.... Daca ar fi cunoscut-o, nu ar afirma ca se pazea de "pocaiti" (nimeni nu stie pocainta aproapelui si nimeni n-ar trebui sa o judece) doar pentru a nu-i lua enoriasii, din care ar rezulta lipsa profitului sau... Ar stii exact de ce sa se fereasca de sectanti... El insa vorbeste despre preotii ortodocsi exact asa cum o fac toti sectarii: cu sarcasm, cu dispret, cu ura... Ce putem spune mai mult?!? Dumnezeu sa-l ierte pentru tot Cred ca ar trebui sa ne rugam pentru el, fratilor
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei nu cred tot in acelasi Dumnezeu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu. Ei cred intr-un Dumnezeu care le intareaste credinta prin semne si minuni, care sta de vorba cu ei ca si vecinul de peste poarta.... Noi credem intr-un Dumnezeu care ne cearta si ne da necazuri atunci cand uitam de El....Eu una nu am nevoie de semne si minuni sa-L iubesc pe Hristos. Iar Biblia spune ca ereticilor nu trebuie nici macar sa le dam binete...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti da un verset, in acest sens? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Citeste la Epistola catre Tit a Sf. Ap. Pavel, Cap. 3, V. 10, 11.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu toti NP se bazeaza pe semne si minuni, generalizarea ta nu este corecta. Credinta autentica nu se bazeaza pe minuni, ci pe trairea cu Hristos. Dumnezeu cand ne departam de El ne mustra si ne pedepseste, si asta cred si NP. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
Un preot a fost înjunghiat mortal la Focsani ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 23.06.2012 15:50:29 |
Un preot din Focsani a fost injunghiat | Simply_me | Preotul | 23 | 19.06.2012 17:54:57 |
Ion Creanga - preot ortodox | maria32 | Generalitati | 4 | 11.06.2010 00:02:09 |
|