Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.08.2010, 18:43:20
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de podolski_2 Vezi mesajul
Cand vine vorba sa luptam impotriva pacatul suntem cei mai buni oameni de pe pamant. Cand trebuie sa laudam pe Dumnezeu pentru minunile facute prin Sfintii Sai devenim indarjiti dupa dreptate.

Adica pacatului ii dam toleranta, Sfintilor dreptatea noastra idioata.
De unde ai tras tu concluzia asta asa desteapta? (ma refer strict la postarea mea caci mie vad ca imi raspunzi)

Citat:
L-am numit Sfant pentru ca pt mine e Sfant.
Era de ajuns sa raspunzi cu aceasta fraza la intrebarea mea...continuand cu restul postarii nu m-ai facut decat sa-mi intarsesc convingerile mele cu referire la o anumita categorie de crestini.

Citat:
Iubirea imi vorbesti de ascultarea de sinod, lucru adevarat, dar stergi cu el pe jos (cu sinodu) cand vine vorba de Sfantul Stefan cel Mare. Si Sfantul Ilarion si Sfantul Arsenie sunt in curs de canonizare, si ce absurd, sa sari sus la auzul ca sunt Sfintii, in loc sa te bucuri ca poporul il cinsteste dinainte pentru viata Sa daruita lui Hristos, spre diferenta de noi userii de forum!!!!

Iubirea ori tu esti Dumnezeu de cunosti inima lui Sf. Stefan cel Mare si stii ca nu merita sa fie Sfant?

Cum zicea dracul dintr-o fata la mormantul Sf. Arsenie : "Arsenie nu o sa ii las pe prostii astia sa te canonizeze". Dar nu e dupa draci. E dupa voia lui Dumnezeu.

Eu am dat un exemplu cu St. cel Mare (asta mi-a venit in minte pe moment), n-am facut nici un comentariu pro sau contra acestei canonizari, si nici n-am lasat sa se inteleaga undeva ca as fi de acord mai mult sau mai putin cu aceasta canonizare comparativ cu alta.

Concluzie:
La aceasta postare nu pot sa spun decat ca regret atat de mult ca exista oameni cu gandirea atat de limitata...dar...slava Tie Doamne pentru toate!
Important este sa ne mantuim, nu conteaza nivelul gandirii si al intelepciunii pana la urma.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
parintele ilarion argatu patricia2006 Generalitati 4 29.07.2012 16:24:09
Parintele Argatu ionelnelu Stiri, actualitati, anunturi 37 18.10.2011 14:13:29
Parintele Ilarion Argatu ionelnelu Calugarul 12 08.05.2008 21:49:02
Parintele Ilarion ionelnelu Stiri, actualitati, anunturi 0 10.06.2006 00:48:35