![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Era de ajuns sa raspunzi cu aceasta fraza la intrebarea mea...continuand cu restul postarii nu m-ai facut decat sa-mi intarsesc convingerile mele cu referire la o anumita categorie de crestini. Citat:
Eu am dat un exemplu cu St. cel Mare (asta mi-a venit in minte pe moment), n-am facut nici un comentariu pro sau contra acestei canonizari, si nici n-am lasat sa se inteleaga undeva ca as fi de acord mai mult sau mai putin cu aceasta canonizare comparativ cu alta. Concluzie: La aceasta postare nu pot sa spun decat ca regret atat de mult ca exista oameni cu gandirea atat de limitata...dar...slava Tie Doamne pentru toate! Important este sa ne mantuim, nu conteaza nivelul gandirii si al intelepciunii pana la urma.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
parintele ilarion argatu | patricia2006 | Generalitati | 4 | 29.07.2012 16:24:09 |
Parintele Argatu | ionelnelu | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 18.10.2011 14:13:29 |
Parintele Ilarion Argatu | ionelnelu | Calugarul | 12 | 08.05.2008 21:49:02 |
Parintele Ilarion | ionelnelu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.06.2006 00:48:35 |
|