Citat:
În prealabil postat de podolski_2
Acum am observat ca am gresit cu Sf. Stefan cel Mare. Am citit gresit.
Sa ii multumesti lui Dumnezeu pt oameni prostii nu stiu ce este: o dovada de iubire ? Sau ipocrizie amestecata cu dispret? Sa multumesc si eu ca omaeni sunt caini? Aia e iubire? nop.
Il faci pe unul prost pe unul si apoi ii zici, binecuvantat este Dumnezeu!
Nici tu nu esti mai breaza ca mine. Trebuie sa recunosc ca am avut o reactie subiectiva, pt ca m-ai jignit acuzandu-l pe Sfantul meu, dar tu nu ma intreci cu mult in iubire si ura. Iar intelepciunea e relativa. Fara Dumnezeu nu valoreaza nimic.
Presupun ca tu faci parte din categoria crestinilor destepti. E bine. Ai grija sa nu ti se scufunde barca de atata intelepciune si sa nu ajunga un prost inaintea ta la mal. Ca vezi tu, prostu isi stie masura si cere ajutorul Sfintilor. Nu sare ca inteleptu impotriva Sfintilor lui Dumnezeu pentru ca asa e corect. Si nu odata cei puternici s-au inecat, iar cei slabi s-au mantuit.
|
Dragule atat in postarea anetrioara, cat si in aceasta ai facut aceeasi greseala din pacate. Te pripesti si te lasi manipulat de instinct, dand un raspuns absolut negandit la ce scriu eu.
In rest multumesc pentru sfaturi si NO COMMENT!!! :))))
P.S Desi eu n-am folosit in nici o postare cuvantul "prost" am sa spun acum citand de fapt o vorba din popor care spune: "Cu prostul sa nu te pui ca fuge pana crapa"