![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Subscriu la indemnul ce l-ati facut colegilor de forum, carora le cer iertare pentru ca am declansat o astfel de stare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S. Pentru ca ati declarat ca activati in Techirghiol inseamna ca nu v-ar fi atat de greu ca sa faceti o plimbare la Manastirea Dervent (este in judetul in care locuiti) si puteti cere explicatii in legatura cu textul "Sfintei Scripturi" de care va tot spun eu (www.dervent.ro/biblia.php). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt dogmatist "universitar"?... stiu; nu sunt la inaltimea avvei Antonie?... si asta o simt zi de zi; dar va rog sa nu mai indrazniti sa-mi dati lectii despre cum trebuie sa ridic mainile la Sfanta Liturghie pentru a invoca Duhul Sfant (asta este preotia ce Hristos mi-a daruit), decat daca sunteti episcop. Daca sunteti episcop, va rog sa-mi trimite-ti un mesaj privat pentru ca sa-mi fac pocainta si canonul spre a nu ramane in starea de a fi vorbit de rau pe alesul Domnului. Daca nu sunteti, temperati-va si spovediti-va cat mai repede, caci pentru astfel de atitudini (chiar pe forum, asa pe nevazute) multi s-au indracit si asta nu pentru ca as fi eu vreun sfant in viata, vai mine cate pacate mai am inca!, ci pentru preotie. Domnul sa ne lumineze pe toti cu lumina Invierii Sale! |
|
|||
|
|||
![]()
Mai mult ca eu nici nu vad pe www.basilica.ro unde s-ar fi publicat vreo informatie conform careia nu se poate oficia slujba de inmormantare pentru acei copii.
Singura stire care o vad pe Basilica referitoare la acei copii este aceasta: http://www.basilica.ro/ro/stiri/unul...tazi_4928.html
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
<<< Biblia sau Sfânta Scriptură este Cartea despre care Dumnezeu spune, prin gura Sfântului Său Prooroc Moise: „ea nu-i pentru voi doar o vorbă goală, ci e însăși viața voastră, și prin cuvântul acesta vă veți îndelunga zilele...“ (Dt 32, 47). Același adevăr ni-l descoperă apoi Însuși Fiul lui Dumnezeu întrupat pentru noi, Domnul nostru Iisus Hristos, când le spune ucenicilor Săi: „Cuvintele pe care Eu vi le-am grăit, ele duh sunt și viață sunt“ (In 6, 63). Așa a înțeles Biserica încă de la întemeierea ei, în ziua Cincizecimii, locul și rolul Sfintei Scripturi în viața ei, cinstind-o ca pe Cuvântul cel viu și spre mântuirea noastră lucrător al lui Dumnezeu. Cultul, teologia, viața duhovnicească, iconografia, într-un cuvânt întreaga viață bisericească ortodoxă este o dumnezeiască rodire a Sfintei Scripturi, așa cum ne-a fost ea încredințată de Sfinții Apostoli și tălmăcită de către cei mai adânci cunoscători și râvnitori plinitori ai învățăturilor ei: Sfinții Părinți. >>> (http://www.crestinortodox.ro/biblia-online/ - "Precuvantare" ( + Teoctist) la "Biblia sau Sfanta Scriptura" editie jubiliara, Ed.IBM a BOR, Bucuresti, 2001). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Va rog sa intelegeti ca acest post este o gluma si nu o rautate! Sper ca stiti de gluma. Daca in aceasta viata caut un prieten, acesta este Iisus Hristos, este mai sigur asa. Nu desconsider prieteniile din lume, dar tinand cont de firea mea, am descoperit ca-mi sunt daunatoare duhovniceste. Sa fiti incredintat ca exista Domnul! Last edit: Tacerea de care ma acuzati.... Ma gandeam la Solomon si de aceea tac. Last edited by Pr.Gheorghe; 23.08.2010 at 12:26:29. |
|
|||
|
|||
![]()
............
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pomenirea copiilor morti nebotezati. | georgeval | Generalitati | 27 | 16.02.2011 14:19:22 |
Copiii nebotezati au parte de slujba inmormantarii? | manuela_m | Intrebari utilizatori | 4 | 21.08.2010 18:23:53 |
Copil nascut cu un verset scris pe picior | adelin | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 07.02.2010 10:14:31 |
Inmormantarea copiilor nebotezati | huchohucho | Slujba inmormantarii | 0 | 06.02.2010 18:26:31 |
semnul de egalitate | mirelat | Generalitati | 51 | 27.02.2009 12:16:16 |
|