Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2010, 11:41:27
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Deci fiul ratacit nu ma este fiu ? Nu mai este asteptat de Tatal, pentru a fi intinsa masa cu vitelul cel ingrasat ?
Domnule "creștin" "catolic", interpretarea pe care încerci să o dai pildei fiului risipitor este de-a dreptul jenantă pentru un creștin. Dacă noi oamenii am fi toți fii ai lui Dumnezeu așa cum încerci să răstălmăcești Sfânta Scriptură, interpretând în sens literal cuvintele repectivei pilde evanghelice, atunci înseamnă că, din moment ce noi am fi fii ai Tatălui am avea aceeași natură cu a Lui, adică am avea aceeași natură dumnezeiască necreată pe care o are Tatăl, fapt care nu este doar o mare eroare și erezie, ci este de-a dreptul o blasfemie !! Deci domnule "catolic", nu ar fi rău ca, înainte de a lansa asemenea afirmații cu consecințe blasfemiatoare, să mai și gândești puțin !!

Iar dacă dumneata simți că trebuie să calci în picioare, să mistifici, să falsifici, să interpretezi complet greșit și de-a dreptul blasemiator Revelația Dumnezeiască doar pentru a îl apăra pe papa de la Roma, atunci înseamnă că dumneata ai serioase probleme duhovnicești !!! Dacă pentru dumneata papa de la Roma este mai important decât Dumnezeu și Revelația Lui, înseamnă că ai serioase probleme duhovnicești !!!

Last edited by kesarion_breb; 25.08.2010 at 11:48:37.

Tags
primatul papal, roma, vatican