Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.08.2010, 21:36:52
caliyo caliyo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Cunosc personal doua persoane care sunt adepte( nici nu stiu cum sa le numesc) Reiki. Informati-va si de pe internet in ce consta aceasta ,,filozofie, conceptieŽŽ, eu am facut-o.
Ce sustin aceste 2 persoane care de vreo 4 ani participa la cursuri de bioenergie:
Ca Hristos nu este Dumnezeu, ci o ,,entitateŽŽmai speciala ( o f mare BLASFEMIE)
ca noi suntem un fel de emanatii din Divinitate
ca ,,DivinitateaŽŽ nu este Unul intreit in Persoane( Tatal, Fiul si Duhul Sfant) , ci o energie impersonala
ca nu au nevoie de Hristos pt. a primi ajutor, ele se ajuta singure
cred in reincarnare
nu au nevoie de Biserica lui Hristos, religia fiind ,,invechitaŽŽ( dar Hristos este Acelasi pana la sfarsitul veacurilor)
nu admit existenta raiului si a iadului, judecata lui Dumnezeu
nu se raporteaza la nici o lege morala , ci numai la constiinta sinelui
sustin ca pamantul , apa, plantele etc. au suflet la fel ca si oamenii ( influenta panteismului, confuzia dintre Dumnezeu si creatie)
As putea sa continui, dar mai bine dati o cautare pe google si aflati ce este cu adevarat reiki. Face parte din miscarea pagana new age. Feriti-va cat puteti ca face ravagii in viata omului!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 01:27:29
Reiki Riluri Intrebari utilizatori 95 05.11.2015 16:48:52
reiki eulaura Generalitati 138 05.11.2015 16:46:54