Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.08.2010, 09:17:19
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 52ZIZO Vezi mesajul
pe ei cine i-a invatat? nu tot Duhul Adevarului care l-au primit de la Dumnezeu? de ce pe mine nu m-ar putea calauzi in a cerceta Scriptura? Eu nu am nici un merit, sunt o pacatoasa, si nu ma compar cu nimeni.
Scrie in N.T ca Scriptura e de folos pentru a mustra si pentru a indrepta viata omului care cauta strada dreapta ce duce la mantuire. Deci e folositoare pt MINE, eu am nevoie ca pasii mei sa fie indreptati ca sa fac voia lui Dumnezeu. Nu este de folos Sfintilor Parinti care deja sunt sfinti!! Citeste aici: Epistola a doua către Timotei a Sfântului Apostol Pavel cap.3
"16. Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos spre învățătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înțelepțirea cea întru dreptate,
17. Astfel ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit, bine pregătit pentru orice lucru bun. "
Pe ei i-au invatat duhovnicii si nasii lor in calugarie, apoi nevointa lor, si bineinteles Duhul Adevarului. In orice religie toti indeamna sa nu pleci pe un drum nestiutor singur fara calauza ca risti sa te ratacesti oricat de bine intentionata esti. Si crede-ma ca asta este o cale pe care atunci cand pleci nu o stii si are multe rascruci, un pas gresit la o rascruce si te-ai pierdut.
Vezi, Scriptura este pentru a mustra si a indrepta viata omului. Daca eu cateodata am fost mai dura cu tine, tu ai zis ca eu dau cu pietre. Nu dau cu pietre, te mustrez. Nu stiu daca fac bine, Dumnezeu sa ma ierte, dar fac ce simt. Si stiu ca ortodoxia este calea dreapta. Eu am vazut-o candva , cu siguranta ai s-o vezi si tu.
Tu zici: poate Sfanta Scriptura mustreaza pe cei care sunt deja Sfinti?
Eu zic: Sfintii Parinti au fost: oameni ca si noi mai intai, parinti duhovnici apoi, mari nevoitori in viata , care au avut nevoie si ei de mustrare candva, dar care dupa ce au murit, au devenit Sfinti. Si asta nu au ales ei si nici noi, ci numai bunul Dumnezeu.
Vezi diferenta? O vezi acum? Nimeni nu se naste Sfant si nu e Sfant in viata decat insusi Iisus Hristos.
Mustrarea o ai de trebuinta cat esti in viata.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
minunat Anna Alte Religii 14 07.11.2017 18:59:48
toti sfintii florin112 Sfinti Parinti (Patrologie) 8 10.01.2013 18:47:12
Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat laurastifter Generalitati 7 27.07.2011 22:09:55
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață colaps Generalitati 24 23.11.2010 22:27:05
COPIL SALVAT MINUNAT DE UN CALUGAR Iustin44 Intamplari adevarate 5 13.04.2008 23:13:31