Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Asta se refera la tot, nu doar la comportamentul intre frati. Aceata ultima propozitie este argumentul, aceata ultima propozitie ne da dreptul noua oamenilor sa spunem: din gura a doi sau trei martori se statorniceste tot cuvantul.TOT CUVANTUL inseamna tot, nu doar atitudinea dintre frati, ci si botezul, si rugaciunea a doi oameni pentru sufletul celui de al treilea, etc.
|
cineva mi-a scris pe aces forum asa: "iubiti-va unii pe altii! Si de aici aratau ca homosexualitate e buna sau poligamia." Acum te intreb, tre' sa o iau asa sau trebuie sa citesc versul fara sa-l scot din text??
Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Te mai indemn odata: da la o parte pojghita de pe ochi, da la o parte valul de pe minte, citeste cu incredere, nu cu neincredere, pe Sfintii Parinti, pe parintii ortodocsi care ne invata cum sa intelegem Scriptura, ca viata lor toata nu au facut decat sa se roage la Dumnezeu si sa descifreze Scriptura.
|
Iti dau acest text din Biblie unde Sf. Pavel zice ca Dumnezeu cu intelepciunea Sa a avut un plan de veci care s-a implinit la moartea Domnului Hristos pe cruce, vorbea despre planul de rascumparare a omenirii din pacat de sub satana. Si in urma implinirii acestui plan, prin credinta in Hristos Iisus, noi putem sa ne apropiem de Dumnezeu cu indraznela si DEPLINA INCREDERE. Nimeni nu a vazut pe Dumnezeu deci nu s-ar putea apropia de EL dar putem sa ne apropiem de Cuvantul Sau cu indrazneala.
Nu vad de ce sa nu incerc singura sa inteleg Biblia, adica sub calauzirea Duhului Adevarului cerut prin rugaciune si primit la botez! Chiar daca ma voi ajuta cu Sf. Parinti ai B.O. romane cand am de discutat cu cineva dintre ai mei de aici toooot cu Biblia tre' sa-i explic ca ei nu au aceleasi scrieri ale Traditiei si apoi se complica lucrurile.
Sper sa ma fi facut inteleasa.
Epistola către Efeseni a Sfântului Apostol Pavel cap 3
10. Pentru ca înțelepciunea lui Dumnezeu cea de multe feluri să se facă cunoscută acum, prin Biserică…….. După planul cel din veci, pe care El l-a împlinit în Hristos Iisus, Domnul nostru, 12. Întru Care avem, prin credința în El, îndrăzneală și apropiere de Dumnezeu, cu deplină încredere