![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu uita ca Biblia este CUVANTUL LUI DUMNEZEU. citez din ea: "16. Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos spre învățătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înțelepțirea cea întru dreptate." Da-mi un citat din scrierile Traditiei care afirma sunt insuflate de Dumnezeu. De ce Dumnezeu nu a lasat scris in N.T. ca ar fi mai iesit scrieri inspirate de EL cu trecerea timpului? Din contra ne-a avertizat ca la Biblie nu trebuie sa se mai adauge nimic. citez: "De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta; 19. Iar de va scoate cineva din cuvintele cărții acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vieții și din cetatea sfântă și de la cele scrise în cartea aceasta. " Daca sta scris ca nici nu trebuie sa se adauge nici sa se scoata din Carte cum de ies Sf. parinti ca ciupercile dupa ploaie? si zic ca botezul se facea la copiii mici contrazicand ceea ce sta scris in Cuvantul lui Dumnezeu?? Citat:
Deci Antonie a sfatuit pe acel "cineva" oriunde va trai sa confirme, sa implineasca, sa indeplineasca sa realizeze ceea ce sta scris in Sfanta Scriptura. Frumos, este si ideea mea aceasta. Si eu incerc sa fac asta ca inainte nu ma interesa deloc Scriptura. Acelasi lucru am descoperit si eu in Scriptura chiar daca m-am hotarat de putin timp sa ascult de Dumnezeu, chiar daca nu am dedicat toata viata lui Dumnezeu. Te rog sa-ti amintesti de talharul care s-a pocait pe cruce, ca urma sa ajunga in Imparatie chiar daca nu a trait cum dorea Dumnezeu pana in acel moment. Daca el ajunge in Imparatie eu nici macar nu pot sa inteleg Cuvantul lui Dumnezeu? adica cu el, Dumnezeu a fost extraordinar de bun iar pe mine nu ma ajuta nici in aceasta intelegere a indicatiilor care ne-a lasat scrise? Eu nu am nici un merit, dar ala de pe cruce avea??? mi se pare ca de pe forumul acesta s-au ridicat impotriva mea multi de tot si nu doar mi-au zis ca aiurez ci m-au facut cu "ou si cu otet", mincinoasa, pacatoasa, eretica.. ca nu judec deloc, sectare...chioara...etc. Oare de ce? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunat | Anna | Alte Religii | 14 | 07.11.2017 18:59:48 |
toti sfintii | florin112 | Sfinti Parinti (Patrologie) | 8 | 10.01.2013 18:47:12 |
Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat | laurastifter | Generalitati | 7 | 27.07.2011 22:09:55 |
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață | colaps | Generalitati | 24 | 23.11.2010 22:27:05 |
COPIL SALVAT MINUNAT DE UN CALUGAR | Iustin44 | Intamplari adevarate | 5 | 13.04.2008 23:13:31 |
|