![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

De ce nu te incumeti acum?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

nu numai acesta secta adventista este inselatoare si pierzatoare de suflete ci toate celelalte:iehovisti,baptisti,penticostali etc toti sunt slujitori ai dracilor

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ia mai sapă prin postările mele... 

Mi-ar răpi prea mult timp din discuțiile cu dl licorcrist  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Si minciuna e vorba  

Citat: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Sunteti de acord ca de regula nemurirea o asociem cu raiul. Invierea o asociem de asemenea cu raiul,cu transfigurarea in 'trup de lumina' ? 

Ori asta ascunde un pic de nesocotinta din partea noastra. Pai pentru cei mai multi oameni,viata de dincolo nu le va folosi la nimic,chiar de ar fi eterna,pentru ca ea se va desfasura in iad. V-as ruga sa analizati si ce facem in aceea viata vesnica,nu numai cat de devreme sau de tarziu ajungem la ea. Si sa va cutremurati de posibilitatea ca viata si invierea sa fie spre osanda,iar nu spre bucurie intru domnul. Doamne ajuta-ne noua ,pacatosilor !  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Citat: 

Așa mai merge...  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Citat: 

În prealabil postat de tricesimusquintus   				Dănuț scumpule, nici nu-l mai bagă în seamă. Doar eu ți-am răspuns la postarea aceea "lipicioasă" de nenumărate ori. Mai schimbă placa dragule că scârțâie rău... E greu sa incepi nu? Mai bine admite ca invatatura voastra e contrara bibliei si ca esti un mincinos si un amagitor..  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Vino dumneata cu un verset (maxim doua) cu care poti argumenta constienta pe timpul mortii.  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| "Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 13:34:40 | 
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 | 
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 | 
| Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 21:38:08 | 
| 
 |